Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2020

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του αποκάλυψε ο πρόεδρος της BWF, υπογραμμίζοντας πάντως πως δεν τον εμποδίζει στην άσκηση των καθηκόντων του


Μελέτης Ιορδανίδης 
Πάσχει από Πάρκινσον ο Πόουλ-Έρικ Χόγιερ!
Στην αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει τη νόσο του Πάρκινσον προχώρησε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάντμιντον, Πόουλ-Έρικ Χόγιερ. Ο 55χρονος Δανός ουσιαστικά παρέθεσε δημόσια την εικόνα της κατάστασης της υγείας του, επαληθεύοντας παράλληλα και τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

«Νομίζω πως είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνω αυτή την είδηση γνωστή δημοσίως. Σε ένα πρόσφατο άρθρο αποφάσισα να αποκαλύψω τις ακριβείς λεπτομέρειες της κατάστασής μου που έως τώρα κρατούσα κρυφές για προσωπικούς λόγους. Η ιατρική επιστήμη έχει διανύσει μεγάλη πορεία στη μάχη της αντιμετώπισης της νόσου Πάρκινσον και νιώθω ελάχιστα τις συνέπειες της ασθένειας, σε όλες τις πτυχές της καθημερινής μου ζωής. Όλες μου οι δυνάμεις είναι απολύτως επικεντρωμένες στην καθοδήγηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάντμιντον και στην εκπλήρωση του ρόλου μου ως μέλος της ΔΟΕ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινότητα του μπάντμιντον και την ευρύτερη αθλητική κοινότητα για τη διαρκή στήριξή της και ανυπομονώ να οδηγήσω την BWF, όπως έχουμε σχεδιάσει, στην ομαλή και ασφαλή επιστροφή της στη διεθνή αγωνιστική δράση», ανέφερε σε δήλωσή του ο 55χρονος Δανός.

Ο Χόγιερ αποκάλυψε επίσης πως η νόσος τον «χτύπησε» το 2015, ενώ σημειώνεται πως και ο πατέρας του είχε αντιμετωπίσει την ίδια ασθένεια, από την οποία εν τέλει απεβίωσε το 2008. Υπενθυμίζεται πως ο Πόουλ-Έρικ Χόγιερ ανέλαβε την ηγεσία της BWF το 2013, ενώ τρία χρόνια πριν είχε βρεθεί στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον.
badminton.sports3.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics