Breaking News
12 Οκτωβρίου 2020

Αθανασούλας και Ζακχέος ήταν στο πόντιουμ το 2015

 

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την τρίτη θέση που είχαν κατακτήσει οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχέος στο Ράλι Ακρόπολις του 2015.

Το ελληνικό πλήρωμα είχε ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου με το Skoda Fabia R5 της «Lascaris Foundation team Greece», πίσω από τους νικητές Καγιετάν Καγιετάνοβιτς – Γιάροσλαβ Μπαράν με Ford Fiesta R5 και τους Κρεγκ Μπριν – Σκοτ Μάρτιν με Peugeot 208 T16 R5.

Η διαφορά από τους Πολωνούς ήταν 15,3’’, ενώ από τους Βρετανούς μόλις 5,3’’. Καγιετάνοβιτς και Μπριν συμμετέχουν ακόμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, όμως η οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας δεν επέτρεψε στον Αθανασούλα να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του σε διεθνές επίπεδο.

Ο Λάμπρος Αθανασούλας, άλλωστε, είναι με διαφορά ο κορυφαίος Έλληνας οδηγός αγώνων χωμάτινων Ράλι της τελευταίας 15αετίας, έχοντας να επιδείξει πλείστες όσες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων η 8η θέση γενικής στο Ράλι Ακρόπολις του 2009, το οποίο τότε ήταν αγώνας του WRC, και πάλι με συνοδηγό τον Ζακχέο, με ένα Skoda Fabia S2000, αλλά και τη δεύτερη θέση στο Ακρόπολις του 2016 σε επίπεδο ERC.

Να σημειωθεί πως το Ford Fiesta R5 με το οποίο κέρδισε ο Καγιετάν Καγιετάνοβιτς τον αγώνα του 2015, βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη χώρα μας, καθώς το έχει αγοράσει ο Γιώργος Βασιλάκης!
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics