Breaking News
13 Οκτωβρίου 2020

Επικράτησε στον τελικό της Φορτιτούντο Μπολόνια με 13-5


Σε ένα πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή επτά ομάδων, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σόφτμπολ Μπέιζμπολ, με πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα.

Ο Σαρβάρ Γκουλάμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με πέντε χόμ ραν και ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της Φορτιτούντο Μπολόνια Γουάιτ Σοξ με 13-5 για να πάρει το τρόπαιο.

Η Μπρέσια σημείωσε πέντε χομ ραν στην αρχή της δεύτερης περιόδου, για να πάρει έτσι τον έλεγχο στο στάδιο Λεονί της Μπολόνια.

Οι “οικοδεσπότες” χτύπησαν με τέσσερα δικά τους χομ ραν, προς το τέλος της ίδιας περιόδου, προτού ο Γκουλάμ πάρει το…μπαστούνι του και βοηθήσει η Λεονέσα να ξεφύγει. Πριν από τους ημιτελικούς αγώνες πραγματοποιήθηκαν δύο όμιλοι, που έπαιξαν όλοι με όλους.

Η Μπρέσια νίκησε την Πατρίνι Μαλνάτε με 7-2 στο τελευταίο σπουδαίο παιχνίδι, με την Μπολόνια να “χτυπάει “ τους Τίγρεις της Κάλιαρι με 12-4.

Κάθε παιχνίδι αποτελείται από επτά γύρους και σε περίπτωση ισοπαλίας, οι ομάδες παίζουν έναν επιπλέον γύρο, σύμφωνα με τους κανόνες και αν και τότε υπάρξει ισοπαλία νικήτρια είναι η ομάδα που έχει πετύχει τους πόντους σε ένα γύρο.

Ο Φίλιπο Ανρέτι, μέλος της ομάδας της Φορτιτούντο Μπολόνια που έχει κατακτήσει τον τίτλο του Ιταλικού Μπέιζμπολ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ήταν αυτός άνοιξε το τελετουργικό με τη ρίψη της πρώτης μπαλιάς, στον τελικό.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics