Breaking News
19 Νοεμβρίου 2020

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην παρθενική τους συμμετοχή στη διοργάνωση


Στο πλαίσιο του αφιερώματος του Παναθηναϊκού σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου και τις επιτυχίες που αυτά έχουν φέρει, σειρά αυτή τη φορά παίρνει το μπέιζμπολ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτεχνη Παναθηναϊκού

«Η επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου παρουσιάζει τις «χρυσές» χρονιές του κάθε τμήματος του Συλλόγου. Το ένδοξο 2014 για το τμήμα μπέιζμπολ του «τριφυλλιού».

Ο «Σύλλογος Μεγάλος» είναι ο πιο εμβληματικός στην Ελλάδα με τεράστια ιστορία σε όλα τα αθλήματα και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει σε αφιερωματική στήλη τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του κάθε «πράσινου» σπορ.

Το Μάρτιο του 2014 ο Παναθηναϊκός δημιούργησε τμήμα μπέιζμπολ. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας προγραμματίστηκε για τις 8 Μαρτίου του 2014 με τη συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Άρη (νίκη 13-12).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη σεζόν της δημιουργίας του το πράσινο τμήμα μπέιζμπολ τα πήγε θαυμάσια αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο κύπελλο».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics