Breaking News
12 Μαρτίου 2021

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος θα μείνει δέκα ημέρες εκτός δράσης
Θανάσης Μαργαρίτης  

 

Σε επέμβαση στο γόνατο υπεβλήθη σήμερα το πρωί (12/3) ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος θα μείνει για μικρό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος σε ανοικτό και κλειστό στίβο έκανε έγχυση βλατοκυττάρων στο γόνατο, με σκοπό να διορθώσει το πρόβλημα τραυματισμού που έχει και τον ταλαιπώρησε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Τορούν.

Το «αεικίνητο φαινόμενο» από τα Γρεβενά θα μείνει για δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων και στη συνέχεια μαζί με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του εν όψει του ανοχτού στίβου και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Αυγενάκης: “Μονόδρομος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο η Ολιστική Μελέτη”

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics