Breaking News
30 Ιουνίου 2021

WRC - Ράλι Κένυας: Μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο οδηγός της Hyundai, Τιερί Νεβίλ 

 

Θρίαμβος για την Toyota στο ράλι της Κένυας, όπου επέστρεψε μετά από μια εικοσαετία. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ, με Toyota, «ανέβηκε» στο πρώτο σκαλί του βάθρου, και βρίσκεται μακράν πρώτος στην βαθμολογία των οδηγών, στο WRC.

Η απόλυτη κυριαρχία της Toyota «σφραγίσθηκε» με την δεύτερη θέση που κατέλαβε ο Κατσούτα. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου «ανέβηκε» ο Οντ Τάνακ, με το Hyundai i20 WRC.

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο έτερος οδηγός της Hyundai, Τιερί Νεβίλ. Ο Βέλγος ήταν ο πιο γρήγορος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά την τελευταία μέρα εγκατέλειψε στην πρώτη ειδική όταν έσπασε το πίσω δεξί αμορτισέρ του Hyundai του, ανοίγοντας το δρόμοι στον Οζιέ να πετύχει την 53η νίκη στην καριέρα του.

Ο Οζιέ προηγείται στην κατάταξη των οδηγών με 133 βαθμούς, μπροστά από τους Έβανς (99), Νεβίλ (77) και Τάνακ (69).

Στους κατασκευαστές πρώτη είναι η Toyota με 274 βαθμούς και πίσω της η Hyundai με 214.

sposrts3.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics