Breaking News
21 Ιουλίου 2021

Το post των Κρητικών για τον συγκλονιστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο. Παρών στην ιστορική βραδιά με μπλουζάκι των Μπακς ο μεγαλομέτοχος Μιχάλης Μπούσης.


Η ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω social media συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο post της: «Ο Βασιλιάς του κόσμου είναι Έλληνας»...

Οι Κρητικοί, βέβαια, είχαν και εκπρόσωπο στην ιστορική βραδιά στο Fiserv Arena, εκεί όπου ο Γιάννης οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο απέναντι στους Σανς. Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη, Μιχάλη Μπούση, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον 6ο τελικό, φορώντας καπέλο των Μπακς και μπλούζα του ΟΦΗ. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του:

«Συγχαρητήρια στους Μπακς. Απίστευτη πορεία από μία μικρή ομάδα που ποτέ δεν της δόθηκε η ευκαιρία να γίνει πρωταθλήτρια στο NBA. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τη διοίκηση και την ιδιοκτησία της ομάδας».
sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 21/07/2021[vid]

 


Ηλικιωμένος πλάκωσε κλέφτη με γκλίτσα – «Έπεσε μπουνίδι φοβερό» [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics