Breaking News
29 Ιουλίου 2021

Κώστας Ευθυμιάδης

Σταθερός ο Μιτάκης στην τρίτη ημέρα στα Φινν

Μετά από έξι κούρσες ο Γιάννης Μιτάκης βρίσκεται στην 11η θέση στα Φινν.
Δεν άλλαξαν πολλά μετά τις δύο σημερινές κούρσες του Γιάννη Μιτάκη στα Φινν των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο πρωταθλητής της ιστιοπλοϊας αγωνίστηκε στην 5η και την 6η ιστιοδρομία, τερματίζοντας στην 11η θέση στην πρώτη κούρσα της ημέρας. Στην επόμενη κούρσα εμφανίστηκε ελαφρώς βελτιωμένος και κατέλαβε την 10η θέση με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με 44 βαθμούς ποινής.

Στην μάχη για το χρυσό μετάλλιο, ο Βρετανός Γκιλς Σκοτ έχει κερδίσει τις τελευταίες τέσσερις από τις έξι συνολικά κούρσες και με 13 βαθμούς ποινής προηγείται κατά έναν βαθμό του Ισπανού Καρντόνα Μέντεζ, ο οποίος δεν έχει κερδίσει καμία ιστιοδρομία, αλλά σε όλες έχει τερματίσει μέσα στην τριάδα!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.
gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

Με γκολ του Αργυρόπουλου η Εθνική πόλο ανδρών επιβλήθηκε με 10-9 της Ιαπωνίας

 

 

 

Σήμερα 29 Ιουλίου γιορτάζουν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics