Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2021

Σπύρος Γιαννόπουλος 
Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μ. 0-3: Περίπατος για τους Βαυαρούς 



Μετά το 8-2 της Λισαβόνας το 2020, οι Βαυαροί επικράτησαν εκ νέου των Καταλανών μέσα στη Βαρκελώνη και χωρίς να νιώσουν την παραμικρή αντίσταση

Για 24 χρόνια, η Μπαρτσελόνα έκανε πρεμιέρα στο Champions League μόνο με νίκες. Ωστόσο, η Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να της δείξει ξανά τι γεύση έχει η ήττα (0-3).

Μετά το 8-2 της Λισαβόνας το 2020, οι Βαυαροί επικράτησαν εκ νέου των Καταλανών μέσα στη Βαρκελώνη και χωρίς να νιώσουν την παραμικρή αντίσταση από την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Η πρώτη ήττα της Μπάρσα σε πρεμιέρα Champions League, έπειτα από τη σεζόν 1997-1998.

Επηρεασμένη από τις απουσίες της και την έλλειψη χημείας, η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να κάνει και πολλά απέναντι στους παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έστω και αν αυτοί χρειάστηκαν τη βοήθεια της τύχης για να προηγηθούν.

Στο 330 λεπτό, ο Τόμας Μίλερ γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του (έκλεισε τα 32) σκοράροντας επωφελούμενος και από την κόντρα της μπάλας στο σώμα του Ερικ Γκαρθία.

 Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία και η κατοχή μοιραία κατέληξε στα πόδια των Γερμανών. Κάθε ανέβασμα «μύριζε» γκολ, με τον Τερ Στέγκεν, αλλά και την τριάδα Πικέ-Αραούχο-Γκαρθία να προσπαθεί να αποκρούσει τις εμπνεύσεις της Μπάγερν.

Ωστόσο, στο 56΄ η τριάδα των αμυντικών των γηπεδούχων σάστισε, μιας και η βολίδα του Τζαμάλ Μουσιάλα εξωστρακίστηκε στο κάθετο δοκάρι του Τερ Στέγκεν και μετουσιώθηκε σε ριμπάουντ για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

 Φάση που επαναλήφθηκε και στο 85΄ με ακριβώς την ίδια σειρά. Δοκάρι Μουσιάλα και τελείωμα Λεβαντόφσκι.

 Ο Κούμαν πέρασε τον Κοουτίνιο στο παιχνίδι, αλλά ο Βραζιλιάνος ήταν φανερά εκτός κλίματος. Εν τέλει, η άλωση του «Καμπ Νόου» ήταν αναπόφευκτη.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπενφίκα αμύνθηκε ηρωικά απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου προεξέχοντος του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και κατέφερε να φύγει από την Ουκρανία με τον βαθμό, καθώς το γκολ του Σαπαρένκο στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε ως οφσάιντ (ο-0).

Έτσι, μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, ενώ οι Βαυαροί που πέτυχαν τη 18η σερί νίκη τους σε πρεμιέρα με επιμέρους σκορ 48-2 έδειξαν με το «καλημέρα» ότι πάνε να πάρουν την πρωτιά.
sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

ΟΦΗ – Δύσκολα με ΑΕΚ ο Μαρινάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics