Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2024

ΟΦΗ: Η ανάρτηση του Μπούση και η πρόταση για την πώληση της ομάδας


Δύο μέρες πριν την ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης απο τον ΟΦΗ, στις 3 Φεβρουαρίου η εφημερίδα FORZA – FORZA Plus αποκάλυπτε σε ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα πρόταση στον πρόεδρο του ΟΦΗ για την πώληση των μετοχών της ομάδας. Αναλυτικά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ:

“ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΕ, ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΣΗ


Με υψηλούς στόχους οδηγήθηκε ο ΟΦΗ στην εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, έδωσε το σύνθημα έπειτα από την ισοπαλία (1-1) και την άκρως επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε (εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος) κόντρα στην Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

«Skys the limit» ( «ο ουρανός είναι το όριο μας») βροντοφώναξε ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ, χωρίς ωστόσο προϊόντος του χρόνου η ομάδα του Ηρακλείου να κινηθεί στις υψηλές στροφές που περίμεναν να την δουν τόσο ο μεγαλομέτοχος, όσο και οι οπαδοί της.

Έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ βρίσκεται στο -9 από την έκτη θέση και κατά τα φαινόμενα, μάλλον χάνει το τρένο των play offs.

Επιπροσθέτως μεσοβδόμαδα έμεινε εκτός Κυπέλλου έπειτα από τη δεύτερη ήττα που γνώρισε από τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό.

Κι ενώ οι φίλοι του ΟΦΗ βρίσκονται στα…κάγκελα βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να μην ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης ο Μιχάλης Μπούσης υπήρξε αποδέκτης πρότασης για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Πρόταση που «ζυγίζεται» από πλευράς του ομογενούς επιχειρηματία, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό και τις όποιες ραγδαίες εξελίξεις δύναται να προκαλέσει με επίκεντρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.

Να θυμίσουμε πως ο Μπούσης είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 από τις 4 Οκτωβρίου του 2018 και πρόεδρος της εταιρίας από τις 10 Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

Γεννημένος στο Σικάγο το 1974, υπήρξε αθλητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου στα κολεγιακά του χρόνια, ενώ σήμερα έχει στην κατοχή του 16 καταστήματα σούπερ μάρκετ σε δύο αμερικανικές πολιτείες.”
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Νταμπλ μεταλλίων έκανε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics