Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2018

Είμαστε μία κούπα από τσάι. Το τσάι συμβολίζει τις απόψεις μας, τα βιώματά μας, τις πεποιθήσεις μας.

Συμβολίζουν όλα τα πιστεύω που  μας έχουν ξεχειλίσει και τα θεωρούμε ως την απόλυτη αλήθεια που δεν πρέπει να δέχεται καμία αμφισβήτηση. Έτσι είναι και το τσάι, έχει ξεχειλίσει όλη την κούπα το περιεχόμενό του.

Άδειασε λίγο από το τσάι, άδειασε το δικό σου περιεχόμενο. Μην είσαι τόσο γεμάτος από τις γνώσεις και τις θεωρίες, άκουσε και άλλες ιστορίες, και άλλες απόψεις και εκδοχές.

Άδειασε για λίγο και το τσάι σου, μην το αφήνεις να ξεχειλίζει μόνο από δικές σου γνώμες και απόψεις…

https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.independent.co.uk%2Flife-style%2Ffood-and-drink%2Fhow-to-brew-cup-of-tea-perfect-secret-tip-guide-a7849441.html&psig=AOvVaw3aZTI2THoIpHgbGG0iFgd_&ust=1518032680860729

Μαρία Σκαμπαρδώνη

593080e70bb13 bpfull

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics