Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2018

Έβλεπα μικρή τα μυρμήγκια και μου προκαλούσαν αποστροφή.

Τώρα όμως, τα κοιτάζω και αισθάνομαι θαυμασμό για αυτά τα μικρά έντομα. Με πόση αγωνία, με πόσους κόπους και εγκράτεια προνοούν για το μέλλον τους! Με πόση σοφία έρχονται σε συνεργασία με τους άλλους και αγωνίζονται για το κοινό καλό όλων. Πόσο έξυπνα αποθηκεύουν την τροφή για τις κρύες εκείνες ημέρες που θα έρθουν. Με πόση εργατικότητα και υπομονή μαζεύουν φαγητό για να το πάνε στη φωλιά τους!
Πραγματικά, πόσο θαυμασμό μπορεί να σου γεννήσει αυτό το μικρό δημιούργημα. Πόσα μαθήματα ζωής μπορείς να πάρεις από ένα μικρό και ταυτόχρονα μεγάλο πλάσμα! Τότε αισθάνεσαι πως δεν έχει σημασία ούτε το μέγεθος ούτε το ύψος, αλλά η σκληρή δουλειά και η θέληση. Τότε διαπιστώνεις πως ο άνθρωπος κρίνεται από το μέγεθος της θέλησής του και όχι από το μπόι του.
Πως ,λοιπόν, να μη θαυμάσεις το μυρμήγκι; Αυτό τον ακούραστο, επιδέξιο ήρωα;

 

Μαρία Σκαμπαρδώνη  

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics