Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2018

Βάλε στη ζωή σου τη χαρά. Μη μιζεριάζεις άλλο, μετρώντας πράγματα που σου λείπουν και υποτίθεται θα σε έκαναν ευτυχισμένο.

Άρχισε να σκέφτεσαι και να μετράς όλα αυτά που έχεις, ένα κρεβάτι για να κοιμάσαι και να ξυπνάς, φαγητό, φίλους και οικογένεια για να μοιράζεσαι τη ζωή σου. Σκέψου τα πόδια που έχεις για να τρέχεις ,τα χέρια για να μπορείς να εργάζεσαι, την ημέρα που ξημερώνει και σου δίνει την ευκαιρία να είσαι καλύτερος από χθες.

Μη σκέφτεσαι τα άσχημα από τίποτα. Από καταστάσεις, ημέρες, ανθρώπους. Επέλεξε να τα πετάξεις και να κρατήσεις μόνο τα όμορφα. Μη σκέφτεσαι τις άσχημες στιγμές της ζωής σου, κράτησε μέσα στην καρδιά σου τις χαρές, εκείνα τα λεπτά που σε πλημμύρισαν από ευτυχία. Που σε έκαναν να μοιάζεις με κρίνο ολάνοιχτο , με λουλούδι που ανθίζει.

Μη μιζεριάζεις άλλο. Χαμογέλασε, σήκω και πάλεψε για τη ζωή σου.

Σήμερα.               

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics