Breaking News
20 Απριλίου 2020

Mπορεί το φετινό Πάσχα να ήταν διαφορετικό, όμως το φαγητό παρέμεινε το ίδιο και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς φάγαμε λίγο παραπάνω. Γιατί όσο και αν κάθε χρόνο λέμε πως δεν θα φάμε, πάντα καταπατάμε τις υποσχέσεις μας.

 

Εξάλλου ποιος μπορεί να αντισταθεί στα κουλουράκια, στο τσουρέκι και στις υπόλοιπες παραδοσιακές λιχουδιές; Κανένας φυσικά. Και ενώ το Πάσχα μόλις έφυγε, δυστυχώς δεν έφυγαν μαζί του τα περιττά κιλά. Δευτέρα μετά το Πάσχα και μπορεί ακόμα να τρώτε ό,τι σας έχει περισσέψει από την προηγούμενη μέρα, ωστόσο αν θέλετε να σας κουμπώνει το παντελόνι, καλό είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να ξεφουσκώσετε.



Εντάξτε στο μεσημεριανό σας γεύμα άφθονα λαχανικά. Βοηθήστε το σώμα σας να καθαρίσει, καταναλώνοντας πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Προσθέστε στα γεύματα σας σπανάκι, μπρόκολο και χόρτα και θα διαπιστώσετε ότι σιγά σιγά θα αρχίσετε να ξεφουσκώνετε.

 

Πίνετε πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητές. Ένα φλιτζάνι πράσινο ή τσάι μέντας θα βοηθήσει το φούσκωμα, που μπορεί να νιώθετε μετά το Πάσχα.

Μειώστε τη ζάχαρη. Αν το παρακάνατε με τα πασχαλινά γλυκά, τότε σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε μια μικρή αποχή από τη ζάχαρη και θα δείτε το σώμα σας να ανακάμπτει από τη κραιπάλη των προηγούμενων ημερών και να επανέρχεται στα φυσιολογικά κιλά.

Πίνετε άφθονο νερό. Ο καλύτερος τρόπος για να αποτοξινωθείτε είναι να πίνετε νερό. Αν δεν σας αρέσει πολύ η γεύση του, μπορείτε να προσθέσετε τζίνζτερ ή αγγούρι.

Μειώστε τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Μετά το Πάσχα προσπαθήστε να αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές που είναι γεμάτες λίπος και ζάχαρη. Καταναλώστε φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας και ψάρι.

Εάν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές θα νιώσετε και πάλι ευεξία και θα επανέλθετε στα αρχικά σας κιλά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics