Breaking News
01 Νοεμβρίου 2020

Super League - (7η αγωνιστική) - Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ένωση


Νίκη – ανατροπή πέτυχε η ΑΕΚ, στο παγωμένο ΟΑΚΑ, κόντρα στον ΟΦΗ, με 2-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ήταν ο τερματοφύλακας τους, Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος στάθηκε μεγάλο εμπόδιο στις επιθετικές προσπάθειες της Ένωσης.

Ο αγώνας
Στα «κόκκινα» μπήκαν οι Κρητικοί στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να πιάσουν στον ύπνο τους γηπεδούχους. Αυτό το κατάφεραν, με τεράστια αποτελεσματικότητα, καθώς στο 5′ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Στάρτζεον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Χνιντ και με ξερό σουτ έστειλα την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι και το πέρας του ημιώρου, η ομάδα του Ηρακλείου δημιούργησε ευκαιρίες, φτάνοντας πολύ κοντά στο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος» έβγαλε αντίδραση, από στημένη φάση. Ο Πέτρος Μάνταλος, στο 32ο λεπτό, έβγαλε τη σέντρα και ο Νεντελτσεάρου με μια πολύ ωραία κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ. Το γκολ της Ένωσης επικυρώθηκε με βοήθεια του VAR, που διόρθωσε την απόφαση του βοηθού, ο οποίος ακύρωσε, αρχικά, το τέρμα ως οφσάιντ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1, με την ΑΕΚ να τα «βάζει» με την τύχη της, καθώς στο 44′ το σουτ του Μαχαίρα βρήκε το δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ.

Η επανάληψη ξεκίνησε όπως τελείωσε η το πρώτο μισό. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά προειδοποιώντας δύο φορές τους Κρητικούς στο 51΄και στο 52′, σε δύο φάσεις όπου η ΑΕΚ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα. Οι Κρητικοί, παρά το «βομβαρδισμό» των γηπεδούχων, προσπάθησαν να βρουν χώρους, δεν δικαιώθηκε όμως.

Η ΑΕΚ, στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε πιο οργανωμένα πήρε λύσεις από τα χαφ της και λίγο πριν το τελευταίο τέταρτο του αγώνα βρήκε δίχτυα. Μετά από καταπληκτική ατομική ενέργεια, ο Σάκχοφ επιχείρησε το πλασέ μέσα από την περιοχή και νίκησε τον πολύ καλό Βάτερμαν ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την Ένωση.

Στα τελευταία λεπτά, δεν άλλαξαν δραματικά τα πράγματα. Η ΑΕΚ δεν επαναπαύτηκε στο προβάδισμα, κρατώντας την μπάλα. Έκανε προσπάθειες να διευρύνει το σκορ, αλλά απέναντί της βρήκε έναν πολύ σταθερό Βάτερμαν. Τελικό αποτέλεσμα 2-1, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν ψυχολογία πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζόρια για το Europa League.

AEK – ΟΦΗ 2-1
Διαιτητής: Κουτσιαύτης
Σκόρερς: Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ / Στάρτζεον
Κίτρινες: Κρίστισιτς / –
Κόκκινες: —

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα):Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Λόπες (Σβάρνας 80′), Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μαχαίρας (Λιβάγια 56′), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (Ινσούα 80′), Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 67′)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Βαφέας, Διαμάντης, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Σακόρ (Στάικος 88′), Κοροβέσης, Στάρτζεον (Νοικοκυράκης 88′), Μπαλόγιαννης (ντε Γκούζμαν 63′), Γιάννου (Γκαργκαλατζίδης 83′)
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics