Breaking News
29 Απριλίου 2021

Βασίλης Μπαντής 
Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-2: Ανατροπή και… ψυχρολουσία!

Η Μπαρτσελόνα αν και προηγήθηκε κόντρα στην Γρανάδα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τρομερή ανατροπή με 1-2.
Η Μπαρτσελόνα υπέπεσε σε γκέλα «κλωτσώντας» την ευκαιρία για να βρεθεί στην κορυφή της La Liga. Η Γρανάδα «πάγωσε» τους γηπεδούχους και έβαλε…φωτιά στο πρωτάθλημα.

Είχε τη συντριπτική υπεροχή. Είχε το προβάδισμα από το ημίχρονο με γκολ του Μέσι. Και όμως, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να χάσει το ματς και την ευκαιρία για κορυφή!

Η Γρανάδα των πολλών απουσιών πήρε σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο με επική ανατροπή. Ο Μέσι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 23ο λεπτό, έπειτα από υπέροχη συνεργασία με τον Γκριεζμάν.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα ήθελαν για τους Καταλανούς. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 στο 63ο λεπτό με τον Ματσίς και έφεραν «τρικυμία». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το…ξέσπασμα του Κούμαν και την αποβολή του από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει όμως. Ο Μολίνα στο 79ο λεπτό της συνάντησης σημείωσε το νικητήριο γκολ, κάνοντας το 1-2, βάζοντας «βόμβα» στο Καμπ Νου και το πρωτάθλημα.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (72′ Ντεμπελέ), Πικέ, Ουμτιτί, Μπουσκέτς (81′ Τρινκάο), Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Μορίμπα (72′ Πέδρι), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν

Γρανάδα: Ααρόν, Ντίαθ, Σάντσεθ, Πέρες, Φουλκέ, Ερέρα, Ετεκί (61′ Γκοναλόν), Κίνι, Σουάρες (86′ Βίκο), Σολδάδο (61′ Μολίνα), Ματσίς (76′ Μαρίν)
sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Ηρόδοτος: Αυτοί… παίζουν για αντικαταστάτες του Ξυδάκη!

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Α’ Εθνικής Γυναικών ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics