Breaking News
18 Οκτωβρίου 2021

Θύμα χάκερ έπεσε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Παναγιώτης Γκιώνης.

Οι λογαριασμοί του στο instagram και στο facebook χακαρίστηκαν κι εδώ και δύο μέρες δεν έχει τη διαχείρισή τους. Αυτός στο facebook δεν εμφανίζεται καν από τα τέλη της περασμένης βδομάδας, ενώ σε εκείνον στο instagram, όπου είναι περισσότερο ενεργός ο πρώην δευτεραθλητής Ευρώπης του ομαδικού ανδρών, οι χάκερ έχουν κάνει παρεμβάσεις. Αύξησαν κιόλας με αγορά τους ακόλουθους του πρωταθλητή σε περισσότερους από 10.000 (ήταν 9.500) κι αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν για διαφημίσεις, για δώρα κτλ. Ο Παναγιώτης Γκιώνης επισκέφτηκε το μεσημέρι τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ενημέρωσε το αρμόδιο τμήμα, ζήτησε ν’ ανακτηθούν οι λογαριασμοί, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Έτσι έκανε αίτηση να διαγραφούν οι λογαριασμοί και αύριο-μεθαύριο θα υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων. Στο μεταξύ η αστυνομία συνέστησε τη δημοσιοποίηση του θέματος ώστε, μέχρι να διαγραφούν οι λογαριασμοί, να γνωρίζει ο κόσμος πως οτιδήποτε εμφανιστεί στα social media από τον καταξιωμένο αθλητή δεν θα προέρχεται από δική του ανάρτηση.


Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 18/10/2021[vi

Αποκόμισαν μοναδική εμπειρία κι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις Μπουλά και Φάκαρος στο Eurotalents Selection Camp της Σλοβενίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics