Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2021

Νέος μήνας, φρέσκια αρχή! Πώς θα εξελιχθεί η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη; Τι λένε τα ζώδια;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Αφεθείτε στα χέρια της τύχης, μιας και από σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Καλές εξελίξεις αναμένονται σύντομα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος
Νέες προοπτικές ανοίγονται, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένες προοπτικές για καλυτέρευση της αισθηματικής σας ζωής αρχίζουν να ξεπροβάλλουν σήμερα.

Δίδυμοι
Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και τακτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Καρκίνος
Καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν και νέες γνωριμίες μπορούν να απογειώσουν την κοινωνική και αισθηματική σας ζωή. Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται. Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν είναι απαραίτητο…

Λέων
Τα άστρα θα φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στον χώρο εργασίας σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρθένος
Αισθάνεστε μια διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

Ζυγός
Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα, με το μυαλό σας να μην μπορεί να εστιάσει σε τίποτε. Ουρανοκατέβατες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν προβλήματα.

Σκορπιός
Το πλανητικό σύστημα σας προκαλεί απογοήτευση και πικρία από τον περίγυρό σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω γίνετε πιο συντηρητικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Τοξότης
Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας! Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν το κυκλοφορικό σας.

Αιγόκερως
Θα αισθανθείτε έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους αυτό που θα σας εξασφαλίσει μελλοντικά.

Υδροχόος
Υπάρχει πιθανότητα μια επαγγελματική σας σχέση να κλονιστεί σοβαρά σήμερα, ενώ η υπερβολική σωματική κούραση θα σας δημιουργήσει κακή διάθεση. Διαφαίνονται προστριβές με συνεργάτες και αρκετή ένταση. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά!

Ιχθείς
Η εργατικότητα, η σοβαρότητα και το αίσθημα του επαγγελματικού καθήκοντος θα σας φέρει σημαντικές αλλαγές προς όφελός σας στο άμεσο μέλλον. Χαλαρώστε και ζήστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε Επίσης

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 48 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 01/12/2021

 

 

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών: Ο Φαν Ζεντόνγκ και η Γουάνγκ Μανγιού από την Κίνα νικητές στο απλό, πρωτιά για τη Σουηδία στο διπλό ανδρών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics