Breaking News
18 Ιανουαρίου 2022

Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια; Τι μας επιφυλάσσει η μέρα;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Θα νιώσετε αδικημένοι και θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στον σύντροφό σας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να ενδώσετε σε φλερτ που θα σας γίνουν. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σας σε αδιέξοδο…

Ταύρος
Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις για το μέλλον.

Δίδυμοι
Τη διάθεσή σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης…

Καρκίνος
Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες! Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά από τα άτομα που σας αγαπούν, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους ότι δεν τους νοιάζεστε.

Λέων
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Αφήστε τις σκληρότητες και πλησιάστε τον σύντροφό σας. Άκρως συναισθηματική η σημερινή μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

Παρθένος
Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στη λεπτομέρεια, προσπαθήστε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Ζυγός
Θέματα καριέρας σας δυσκολεύουν, όμως, εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Σκορπιός
Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε. Μην έρχεστε επίσης σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να εκτραχυνθεί μια κατάσταση χωρίς λόγο.

Τοξότης
Η συμπεριφορά σας σήμερα θα χαρακτηρίζεται από μια μικρή έπαρση, και ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους σας ή φέρει εμπόδια στις επαγγελματικές συναναστροφές σας.

Αιγόκερως
Ψυχική αναστάτωση θα φέρει η σημερινή μέρα. Δε θα ξέρετε τι σας φταίει και υπάρχει κίνδυνος να την «πληρώσουν» δικοί σας άνθρωποι που σας αγαπάνε.

Υδροχόος
Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, σας ωθεί να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στη σχέση σας κατά τις προηγούμενες μέρες.

Ιχθείς
Μην μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε!

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε Επίσης

Απόλυτη συμφωνία για ζωτικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα προεδρεία των SL 1 και SL2

 

 

 

Στ. Βεργέτης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics