Breaking News
28 Νοεμβρίου 2022

Από:
Βαρδαλαχάκης Μανώλης

Μουντιάλ 2022: Από τον ΟΦΗ... βασικός στο Καμερούν-Σερβία ο Επασί

 

O πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ Ντεβίς Επασί όχι μόνο βρίσκεται με την αποστολή του Καμερούν στο Κατάρ αλλά σήμερα θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του μουντιαλική συμμετοχή.

Όπως έγινε γνωστό, ο βασικός τερματοφύλακας του Καμερούν, ο Αντρέ Ονάνα της Ίντερ, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με τον Επασί να αγωνίζεται ως βασικός στην αναμέτρηση με την Σερβία που θα ξεκινήσει στις 12:00.

Ο Αντρέ Ονάνα, βασικός στην πρεμιέρα, αποκλείστηκε από την αποστολή των Λιονταριών κατόπιν απόφασης του Ριγκομπέρ Σονγκ, λόγω έντονης διαφωνίας που είχαν μεταξύ τους αναφορικά με το στυλ παιχνιδιού του κίπερ της Ίντερ.

Ο Σονγκ φέρεται να ζητούσε πιο «παραδοσιακή» προσέγγιση, κάτι για το οποίο ο Ονάνα ήταν ανένδοτος, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός να πάρει δραστικά μέτρα και να τον εξαιρέσει από την 26μελή λίστα του Καμερούν.

 Έτσι, φανέλα βασικού στο παιχνίδι κόντρα στη Σερβία παίρνει ο πρώην κίπερ του ΟΦΗ, Ντεβίς Επασί. Στο αρχικό σχήμα βρίσκονται και οι ενεργοί «Έλληνες», οι Κούντε (Ολυμπιακός), Ενκουλού (Άρης) και Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ).

 Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

«Το Ναύπλιο γιόρτασε την 7η Επετειακή διοργάνωση του Παλαμηδείου Άθλου»!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics