Breaking News
28 Μαρτίου 2023

ΟΦΗ: Αλλαγή σελίδας για τον Τσιλιανίδη το καλοκαίρι
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ



Μετά από τέσσερα χρόνια ένας από τους παλαιότερους στο ρόστερ του ΟΦΗ, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από το Ηράκλειο μιας και όντας εκτός πλάνων Νταμπράουσκας δεν αναμένεται να επεκταθεί το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς.

Μια ματιά στο ρόστερ του ΟΦΗ αναδεικνύει, ιεραρχικά, την αξία του Κοσμά Τσιλιανίδη για τους Κρητικούς στην εποχή της επιστροφής τους στα σαλόνια της SuperLeague. Από το καλοκαίρι του 2019 βρίσκεται στο Ηράκλειο ο "Τσίλια", όντας ένας από τους πέντε παλαιότερους στους Κρητικούς, από τους πέντε που εντάχθηκαν στο club την προηγούμενη δεκαετία.

Στην τετραετία του εκεί, "έγραψε" την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του (η πρώτη, 2019-20, με 6 γκολ στο πρωτάθλημα), έφτασε στον προθάλαμο της Εθνικής, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, με διάφορα παρελκόμενα, αφήνοντας παράλληλα και το εξωαγωνιστικό στίγμα του με διάφορες, απολύτως χαρακτηριστικές, ενέργειες και κινήσεις.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με τη φανέλα του ΟΦΗ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο | 3 Ιανουαρίου 2023
Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με τη φανέλα του ΟΦΗ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο | 3 Ιανουαρίου 2023 EUROKINISSI
Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται και δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Ο 29χρονος εξτρέμ, απολύτως υγιής πλέον, έχοντας χρησιμοποιηθεί ελάχιστα από τον Βάλντας Νταμπράουσκας είναι προφανές πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λιθουανού για την επόμενη σεζόν και έτσι όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το Ηράκλειο, αλλάζοντας σελίδα στην καριέρα του, φιλοδοξώντας για το βήμα στο εξωτερικό και έχοντας τη σιγουριά των (ήδη αρκετών) ενδιαφερόμενων εντός των συνόρων.
Sport24.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 28 Μαρτίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Σήμερα 28 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics