Breaking News
03 Ιουνίου 2023

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η πρώτη μέρα (Σάββατο 03/06) στο Κύπελλοkwstas-1024x391 Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Τα φαβορί επικράτησαν εύκολα κι έτσι ο Ολυμπιακός από την κορυφή του ταμπλό και ο Παναθηναϊκός από τη βάση έφτασαν, όπως αναμενόταν, στον τελικό της Κυριακής (ώρα έναρξης 11:00). Τα δύο κορυφαία αθλητικά σωματεία αναμετρήθηκαν και πέρσι στον τελικό, στην επανεμφάνιση του θεσμού από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ύστερα από 11 χρόνια και στην πρώτη συνάντησή τους στο καθοριστικό ματς για το τρόπαιο μετά από τις μεγάλες «μάχες» τους τη δεκαετία του ’70. Νικητές στον τελικό του 2022 είχαν αναδειχτεί οι Πειραιώτες με 3-2. Σήμερα ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη Βούλας με 3-0 και τον ΟΕΑ Θεσσαλονίκης με το ίδιο σκορ και ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του το Γυμνάσιο και τον Άρη Νικαίας επίσης με 3-0. Ο μεγάλος αγώνας (που θα γίνει παράλληλα με τον «μικρό» τελικό κι ένα ακόμα ματς κατάταξης) θα μεταδοθεί σε live streaming μέσα από το κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube.

Στην τελευταία διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την περίοδο 2022-2023 αγωνίζονται μόνο οι άνδρες, καθώς δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενες συμμετοχές στις γυναίκες. Οι τελικές δηλώσεις ήταν 8, αλλά σήμερα δεν «κατέβηκε» ν’ αγωνιστεί η ΑΕΚ κι έχασε άνευ. Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, που είναι νούμερο 1 φαβορί, χρησιμοποίησε από τους ξένους αθλητές του τον Πορτογάλο Ζοάο Μοντέιρο και τον Κροάτη Τόμισλαβ Πουκάρ, ενώ είχε στη σύνθεση και τον Γιώργο Σταματούρο που διατηρεί δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο. Αγωνίστηκαν επίσης ο Τάσος Ρηνιώτης και ο Σωκράτης Γιαννούτσος. Ο Παναθηναϊκός, που είναι 2ο φαβορί, δεν είχε σήμερα στη σύνθεσή του κανέναν ξένο και στηρίχτηκε στον Κωνσταντίνο Αγγελάκη, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και τον Νίκο Αντωνιάδη.

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικούν αύριο 04/06, επίσης στις 11:00, ο Άρης Νικαίας (σ.σ. δεν είχε στην τριάδα του τον Τσέχο Μίχαλ Όμπεσλο) και ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης. Για τις θέσεις 5-6 αναμετρώνται Αθηνά Μαγκουφάνας και Γυμνάσιο, 7ος κατετάγη ο Άρης Βούλας.

Όλα τα αποτελέσματα της ημέρας:

Προημιτελικοί:

Ολυμπιακός-ΓΣ Άρης Βούλας3-0

Αθηνά Μαγκουφάνας-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης 0-3

ΑΕΚ-Άρης Νικαίας 0-3 α.α.

Παναθηναϊκός-ΑΣ Γυμνάσιο 3-0

Ημιτελικοί:

Ολυμπιακός-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης 3-0

Παναθηναϊκός-Άρης Νικαίας 3-0

Αγώνες για τις θέσεις 5-8:

ΑΕΚ-ΑΣ Γυμνάσιο 0-3 α.α.

Αθηνά Μαγκουφάνας-Άρης Βούλας 3-0


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 03/06/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Με την συνδρομή του Παναγιώτη Γκιώνη η Μπογκόρια Γκρότζισκ νίκησε εντός έδρας 3-1 την Όρλις

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics