Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των πόντων για την αθλήτρια του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, Αργυρώ Μηλάκη, σε διεθνείς αγώνες πίστας στην Πράγα.
Πρόκειται για τους αγώνες πίστας 7th Grand Prix Presov C1 στην Τσεχία. Η Ελληνική αποστολή βρίσκεται στην Πράγα από την περασμένη Τετάρτη (14/08) και θα επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα 26 Αυγούστου.
Το δελτίο τύπου της ομοσπονδίας (ΕΟΠ) αναφέρει:
Εξαιρετική η παρουσία όλων των ??Ελλήνων Πρωταθλητών στο 7th Grand Prix Presov στην Σλοβακία C1.
2 ?Χρυσά μετάλλια ο Nίκος Μάνθος στο elimination, και στο scratch, 2η ?στο αγώνισμα των. πόντων η Argiro Milaki.
Στην 4η και 7η θέση του Omnium, τερμάτισαν αντίστοιχα οι ?Μύρων Κονταξής και ?Τιμόθεος Σιφουνιός! Επίσης στο αγώνισμα των πόντων women elite η Βασιλική Κόκκαλη ?τερμάτισε στην 14η θέση!
Οι έφηβοι διεθνείς μας, παρόλο που μπήκαν από μειονεκτική θέση βάση βαθμολογίας στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα στους πόντους!
Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα!
Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική Αποστολή και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Στέργιο Σαλπαδήμο!
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:
Μία ακόμα σειρά ντοκιμαντέρ πάνω στην ιστορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα