Breaking News
22 Μαρτίου 2021

Ο Νίκος Τζώρτζογλου που ως γνωστόν είχε πολιτευτεί με την ΝΔ, δεν μάσησε τα λόγια του στην συνέντευξη που έδωσε στον Αντώνη Σαριδάκη και την εκπομπή "Στρογγυλή Θεά" του crete2day και αναφέρθηκε εκτός των θετικών και σε πολλά λάθη της Κυβέρνησης στον τομέα του Αθλητισμού.

 

Δικαιολόγησε βέβαια τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι σε μια εποχή κρίσιμη με την Πανδημία έπρεπε να δώσει το βάρος σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα πέρα του Αθλητισμού.

Γενικά λοιπόν ανέφερε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, παρόλο που έχει κάνει πολλά θετικά πράγματα όπως την Χρηματοδότηση για πρώτη φορά των ερασιτεχνικών σωματείων και το νοικοκύρεμα που προσπαθεί να κάνει σε άλλα αθλήματα και εκτός του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά το Μητρώο των ερασιτεχνικών σωματείων ανέφερε ότι είναι σωστό αλλά γίνεται με τελείως λάθος τρόπο.

Επίσης σε άλλο σημείο της εκπομπής, ανέφερε ότι συμφωνεί με τις προθέσεις του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα προτείνει να μην ψηφίζουν μόνο οι πρόεδροι των ενώσεων αλλά όλα τα σωματεία της Ελλάδας γιατί έτσι δεν ελέγχεται εύκολα το εκλογικό σώμα από "βαρόνους"

Είναι όμως αντίθετoς με τις φωτογραφικές διατάξεις που δεν επιτρέπουν σε παράγοντες ηλικίας 70 και πάνω να κατέβουν υποψήφιοι ως πρόεδροι της ΕΠΟ, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει τέτοιο κόλλημα στον πρωθυπουργό και σε βουλευτές όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Δεν συμφωνεί επίσης με την απόφαση να μην παίρνει χρήματα ο πρόεδρος της ΕΠΟ γιατί κάποιος για να πετύχει σε αυτή την θέση θα πρέπει να αφήσει όλες τις δουλειές του και να ασχολείται 10 ώρες την ημέρα με την ομοσπονδία.

Αυτά και άλλα πολλά ειπώθηκαν σε μια απολαυστική συνέντευξη. Ακούστε μερικά αποσπάσματα από το σχετικό video.

Video YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=XhEgWxINv2E

Διαβάστε επίσης:

Το ανέκδοτο της ημέρας

Ξενάγηση του υποψήφιου Προέδρου Τάσου Χρυσανθόπουλου στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics