Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2023

ΟΦΗ: Ο Κόλμαν αρνήθηκε την πρώτη πρόταση των Κρητικών
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ



Ο Κρις Κόλμαν εμφανίστηκε αρνητικός στην πρώτη προσέγγιση του ΟΦΗ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ως αντικαταστάτης του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Στο κενό έπεσε η πρώτη πρόταση του ΟΦΗ προς τον Κρις Κόλμαν. Οι Κρητικοί μετά το διαζύγιο με τον Νταμπράουσκας προσέγγισαν τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου με μία εξαιρετική προσφορά.

Οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, με τον Ουαλό να κάνει συζητήσεις ακόμη και για τους συνεργάτες που θα έχει στους Κρητικούς, εν τέλει άλλαξε άποψη και είπε "όχι".

Εάν ο ΟΦΗ επανέλθει ή όχι στην συγκριμένη περίπτωση θα φανεί τις επόμενες μέρες, πάντως οι Κρητικοί αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους και συνεχίζουν τις συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους.

 sport24.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 08/12/2023

 

 

 

 

Ξεκίνημα με το… δεξί για την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού στο Europe Trophy

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics