Breaking News
13 Απριλίου 2024

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ: Σε καλό μομέντουμ αμφότεροι και σιγά-σιγά χωρίς άγχος


Τον ΟΦΗ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών υποδέχεται ο Πανσερραϊκός, στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα τςη 4ης αγωνιστικής των playouts, με τις δύο ομάδες να είναι σε καλό μομέντουμ.
Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ στις Σέρρες ανοίγει, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4, 15:00), η αυλαία της 4ης «στροφής» των playouts της Stoiximan Super League.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.


Δυο ομάδες που βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και οι οποίες σιγά-σιγά… ξεαγχώνονται.
Από τη μία, λοιπόν, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση του μίνι πρωταθλήματος, στο -2 από την κορυφή (και τον Ατρόμητο) και στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα του Περιστερίου ή αλλιώς... έχασαν τη νίκη με buzzer beater λόγω λανθασμένης εκτίμησης του Χοβάν. Εντός έδρας μετρούν δύο σερί «τρίποντα», αμφότερα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, το τελευταίο εξ αυτών πριν από το ματς στο Περιστέρι.
Από την άλλη, οι Κρητικοί το περασμένο Σάββατο (6/4) πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα playout και δεύτερη με τον Τραϊανό Δέλλα στην τεχνική τους ηγεσία, διαλύοντας 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Μπήκαν καλύτερα, βρήκαν το γρήγορο γκολ με τον Ριέρα στο 10', ωστόσο η αποβολή του Εραμούσπε στο 26' απλούστευσε εν πολλοίς την κατάσταση. Είναι στην 4η θέση, στο -3 από την κορυφή και στο +6 από τη ζώνη τον προτελευταίο Παναιτωλικό. Παραμένουν η μία εκ των δύο ομάδων (μαζί με Παναιτωλικό χωρίς νίκη).
Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και σε αυτό το παιχνίδι. Εισιτήρια εκδίδονται μόνο στο νότιο πέταλο, λόγω των ζητημάτων στατικότητας του γηπέδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του Πανσερραϊκού τους Χοβάν και Πηλέα, ενώ εκτός έμειναν και οι Θυμιάνης, Γούλερι, Γκοτζαμανίδης, Ανάκογλου και Παπαβασιλείου.
Στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ, ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Χιμένεθ και Μπρεσάν, όπως και στον Νέιρα που προέρχεται από τραυματισμό. Εκτός πάλι και ο Γιαννούλης.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας – Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης – Ουεντραόγκο, Στάικος – Τομάς, Χατζηστραβός, Ουάρντα – Άλεξιτς.
ΟΦΗ (Τραϊαννός Δέλλας): Χριστογεώργος – Μαρινάκης, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον – Γκαγιέγκος, Μεγιάδο – Μπακού, Μπάκιτς, Ριέρα – Ισέκα.
Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς
Α' Βοηθός: Λάμπρος Διαμαντής
Β' Βοηθός: Αργύριος Ντάβελας
4ος διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της. Ο Πανσερραϊκός με 2-1 στις Σέρρες και ο ΟΦΗ 4-0 στην Κρήτη, στο ντεμπούτο του Τραϊαννού Δέλλα στον πάγκο.

sport-fm.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 12 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η Δάφνη Λαβασά άνοιξε ιδανικά τη χρονιά στο μίτινγκ Bryan Clay στο Λος Άντζελες

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics