Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2016

Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 4-1 της Λιθουανίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου beach soccer, όμως τις εντυπώσεις "έκλεψαν" τα εντυπωσιακά γκολ των Λιγνού και Κομιώτη.



Το "2 στα 2" έκανε η Εθνική ομάδα Beach Soccer στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2017 που διεξάγεται στο Τζέσολο της Ιταλίας, επικρατώντας, ύστερα απ' την Ολλανδία (5-1) και της Λιθουανίας με 4-1.

Μάλιστα, τις εντυπώσεις "έκλεψαν" τα τρομερά γκολ του Γεράσιμου Λιγνού και του Χρήστου Κομιώτη. Ο πρώτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απίθανο ψαλιδάκι για το 3-1 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ λίγο αργότερα ο Κομιώτης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Δείτε τα γκολ:
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics