Breaking News
16 Ιουλίου 2018

Παρακολουθήστε τα highlights του χθεσινού αγώνα του MotoGP μέσα από ένα βίντεο του ενός τετάρτου, που περιέχει «συμπυκνωμένη» ολόκληρη τη δράση!

 

Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν ζωντανά τον χθεσινό αγώνα του MotoGP στο Ζάξενρινγκ της Γερμανίας και δεν θέλουν να τον δουν ολόκληρο, σε μαγνητοσκόπηση, μπορούν να δουν το παρακάτω βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του γερμανικού Γκραν Πρι.

Μέσα σε περίπου ένα τέταρτο, βλέπουμε περιληπτικά τι συνέβη, με τις πολλές εναλλαγές στις κορυφαίες θέσεις αλλά και όλες τις υπόλοιπες «μάχες»!

Ο νικητής ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος ποτέ του δεν έχει ηττηθεί στο Ζάξενρινγκ και τον ακολούθησαν οι Ρόσι και Βινιάλες. Ο Ρόσι που κατάφερε να μείνει δεύτερος, είναι και δεύτερος στη βαθμολογία και σε αυτό τον αγώνα δεν άφησε τον Μάρκεθ να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, παρά το γεγονός ότι η διαφορά τους ήδη είναι αρκετά μεγάλη.

Race MotoGP Highlights S
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics