Breaking News
30 Ιουνίου 2019

H δράση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό συνεχίζεται με τον δεύτερο αγώνα Red Bull MotoGP Rookies Cup που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.



Αν είσαι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το καλό είναι ότι η δράση δεν σταματά ποτέ. Η Κυριακή (30/6) είναι μια μέρα αφιερωμένη σε όλους αυτούς που αγαπούν την αδρεναλίνη και την ταχύτητα. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες σε Formula 1 και MotoGP, αλλά και ο 2ος αγώνας του Red Bull MotoGP Rookies Cup που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Ο αγώνας αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς αυτοί που συμμετέχουν είναι αναβάτες χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε κάποιο Grand Prix. Από το 2007 που διεξήχθη για πρώτη φορά, πολλοί από τους συμμετέχοντες προχώρησαν στο MotoGP. Με λίγα λόγια, πρόκειται για έναν τον αγώνα από τον οποίο θα αναδειχθούν τα μελλοντικά αστέρια του Moto GP. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:20 και θα είναι διάρκειας 60 λεπτών περίπου.
Μπορείς να τον απολαύσεις καθισμένος αναπαυτικά στον καναπέ σου, από την τηλεόρασή σου, καθώς ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και από το COSMOTE SPORT7HD και παράλληλα θα γίνεται LIVE μετάδοση στο YouTube Channel της COSMOTE TV.

Συντονίσου στις 16:20.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics