Breaking News
06 Οκτωβρίου 2019

Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν καταλαβαίνει ούτε από πτώσεις στα δοκιμαστικά, ούτε από νοσοκομεία...

 

Δύο ημέρες μετά την διακομιδή του σε νοσοκομείο προκειμένου να εξετασθεί μετά από την πτώση που είχε στα δοκιμαστικά, επικράτησε στο γκραν πρι της Ταϊλάνδης και κατέκτησε για έκτη διαδοχική φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto GP, τέσσερις αγώνες πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης!

powered by Rubicon Project
Στην δεύτερη θέση, τερμάτισε ο Γάλλος, Φάμπιο Κουαρταραρό (Yamaha-SRT) και στην τρίτη ο Ισπανός, Μάβερικ Βινιάλες (Yamaha).

«Ηθελα να νικήσω στον αγώνα, το πρωτάθλημα δεν έχει σημασία. Ο Φάμπιο οδήγησε πραγματικά πολύ γρήγορα, όμως μελέτησα τις κινήσεις του και τον προσπέρασα», δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο 26χρονος Μάρκεθ.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics