Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά την πολύ καλή εκκίνηση ο Τατσούκι Σουζούκι πήρε την πρωτιά μπροστά από τον Άι Ογκούρα.

Ο ΜακΦι κράτησε την συνοχή του και έμεινε στην πρώτη πεντάδα. Ο Ντάριν Μπίντερ ήταν σε αυτή την πεντάδα αλλά ο Νοτιοαφρικανός ήταν πολύ επιθετικός με αποτέλεσμα να έχει πτώση στον 15ο γύρο ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα περίπου δέκα αναβάτες διεκδικούσαν τη νίκη, μεταξύ αυτών και ο ΜακΦι που εκκίνησε από την 17η θέση. Στους τελευταίους γύρους έδειξε ότι έχει την ταχύτητα για μία θέση στο βάθρο, ωστόσο πήρε τη νίκη με μία πολύ επιθετική κίνηση στον τελευταίο γύρο. Ο Αγκούρα προσπάθησε να απαντήσει και κράτησε οριακά τον έλεγχο της μοτοσικλέτας για να τερματίσει τελικά στη δεύτερη θέση.

ΜακΦι και Ογκούρα βγήκαν κερδισμένοι και στη μάχη για τον τίτλο καθώς ο πρωτοπόρος Άλμπερτ Αρένας είχε πτώση στον προτελευταίο γύρο και εγκατέλειψε. Ο Τατσούκι Σουζούκι πήρε την τρίτη θέση στο βάθρο, μπροστά από τους αναβάτες της Gresini, Τζέρεμι Αλκόμπα και Γκαμπριέλ Ροντρίγκο.

Ο επόμενος αγώνας την προσεχή εβδομάδα στην ίδια πίστα.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics