Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2022

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τιμά τη μνήμη του Χρήστου Χριστοδουλάτου.

Το φετινό διεθνές τουρνουά της για τις νεαρές ηλικίες θα το αφιερώσει στη μνήμη του επί σειρά ετών προέδρου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ο οποίος σταθερά συνέδραμε στην προσπάθεια της Κύπρου για ανάπτυξη του αθλήματος παλιά ως διακεκριμένος αθλητής κι αργότερα ως κορυφαίος διοικητικός παράγοντας. Με επιστολή της στην ΕΦΟΕπΑ η ΠΟΕΠΑ ενημέρωσε ότι κάνει αυτή την κίνηση στο τουρνουά με προσκλήσεις, που διεξάγει το τριήμερο 16-18/12/2022 στη Λευκωσία με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, ενώ σημείωσε ότι την επόμενη χρονιά, σε εκδηλώσεις εορτασμού για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της ΠΟΕΠΑ, θα απονείμει ειδική τιμητική βράβευση για την προσφορά αυτού του εμβληματικού προσώπου του αθλήματος στην κυπριακή επιτραπέζια αντισφαίριση προσκαλώντας και μέλη της οικογένειάς του. Στο μεταξύ, αύριο Πέμπτη 15/12 αναχωρεί η ελληνική αποστολή για το καθιερωμένο τουρνουά, που φέτος αφορά σε αθλητές και αθλήτριες μέχρι 21 ετών. Μεταβαίνει στη μαρτυρική Μεγαλόνησο με τον 20άχρονο Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη του ΑΟ Ταταύλα, τον 17χρονο Αλέξανδρο Μαδέση της ΑΕΚ, τη 15άχρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή της ΑΕΚ και τη 16άχρονη Στέλλα Τζαρίδου της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Αρχηγός της αποστολής και υπεύθυνος για την τεχνική καθοδήγηση είναι ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής.

Σε κλίμα εορταστικό, όπως κάθε χρόνο, οι αγώνες γίνονται πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων στην αίθουσα της ΠΟΕΠΑ στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης». Περιλαμβάνουν το ομαδικό, το απλό και το διπλό για άνδρες και γυναίκες έως 21 ετών και σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΟΕΠΑ εκτός από τη διοργανώτρια χώρα και την Ελλάδα θα μετάσχουν η Ρουμανία και το Λίβανο.

Η ΠΟΕΠΑ έστειλε στην ΕΦΟΕπΑ θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και για την πρωτοβουλία της μετά τον θάνατο του Χρήστου Χριστοδουλάτου ανέφερε:

«Σας πληροφορούμε ότι σε έκτακτη συνεδρία του το διοικητικό συμβούλιο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΕΠΑ) αποφάσισε όπως το διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 θα αφιερωθεί στη μνήμη του αείμνηστου Χρήστου Χριστοδουλάτου, πρώην προέδρου της ΕΦΟΕπΑ, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που πρόσφερε στην κυπριακή επιτραπέζια αντισφαίριση. Παράλληλα αποφάσισε όπως μέσα στα πλαίσια των εορτασμών των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΕΠΑ, που θα γίνουν το 2023, θα απονεμηθεί ειδική τιμητική βράβευση για την προσφορά του, όπου θα κληθούν και μέλη της οικογένειάς του. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου θα κληθεί να παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση».

ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τις νεαρές ηλικίες αφορά και η επόμενη είδηση. Η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ΕΦΟΕπΑ γνωστοποιεί ότι το αναπτυξιακό τουρνουά της Θεσσαλονίκης, που είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2023 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Πανοράματος. Η περιοχή ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και σε μία συνεργασία του δήμου Πανοράματος με την ομοσπονδία θα γίνει πρώτη φορά εκεί τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης με πανελλήνια, μάλιστα, εμβέλεια. Το όπεν θα είναι το 5ο της φετινής σειράς της ΕΦΟΕπΑ κι έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Συνεχίζουμε, με ουσιαστική δουλειά, να αναπτύσσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics