Breaking News
29 Ιανουαρίου 2023


Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. 


Το ματς είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να έχουν μπει πιο δυνατά, όμως ο ΟΦΗ κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει και στην πρώτη του επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή, άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 19ο λεπτό ο Dicko με ωραίο πλασέ από την “καρδιά” της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 0-1, έπειτα από γύρισμα του Thorarinsson από την αριστερή πλευρά. 
Στο 38′ ο ΟΦΗ βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Dju, ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. 
Μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Rodriguez, ο Bakambu με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-1 για την ομάδα του, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο. 
Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν καλά και στο β’ ημίχρονο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά κυρίως με τον Biel, με τον Μανδά να έχει απάντηση σε καθεμία από αυτές. Στο 49′ ο γκολκίπερ της ομάδας μας μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Ισπανού, στο 53′ σταμάτησε και πάλι την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν δοκάρι στο 67′ με τον Hwang. 
Στο 76ο λεπτό έγινε το 2-1, όταν, μετά από γύρισμα του M’Vila, o El Arabi με κοντινή προβολή νίκησε τον Μανδά. 
Η ομάδα μας έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο 83′ ο Grønning, o ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα “ασπρόμαυρα”, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του M’Vila και βγήκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, ο οποίος του είπε “όχι”, ενώ στο 90′ ο Bakic βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον γκολκίπερ των “ερυθρόλευκων”, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ. 
ΟΦΗ (V. Dambrauskas): Μανδάς, Larsson, Thorarinsson (81′ Τσιλιανίδης), Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Perea, Diousse (81′ Mosquera), Toral (71′ Bakic), Dju (56′ Grønning), Dicko (71′ Μπαλογιάννης). 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αγώνας πρόκληση για τον ΟΦΗ σήμερα (16:00, Cosmote Sport 1) στο γήπεδο «Καραϊσκάκη»

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics