Breaking News
05 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Η ανακάλυψη πραγματικά χρήσιμων πληροφοριών με λίγο ψάξιμο είναι απολύτως εφικτή σήμερα. Μερικές δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές αμφισβητούν τις αντιλήψεις σου, ιδιαίτερα σε θέματα του παρελθόντος. Ωστόσο είναι μια μέρα για να αφιερώσεις λίγο περισσότερη ενέργεια στη δουλειά σου και να αισθανθείς ολοκληρωμένη ή να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία, τη διατροφή και την αυτοφροντίδα σου κι αυτό να είναι μια ικανοποιητική ώθηση. Ταυτόχρονα η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής προτείνοντας σου ένα διάλειμμα σε συναισθηματικό επίπεδο που θα σου κάνει καλό.


Ταύρος
Λάβε υπόψη ότι η κρίση σου μπορεί να χρωματιστεί από τις επιθυμίες σου σήμερα, κάνοντας το κλίμα καλύτερο για να εστιάσεις σε δραστηριότητες που τονώνουν την αυτοπεποίθηση σου. Προσπάθησε να μην πιστεύεις πολύ σε μια ρουτίνα ή ένα πρόγραμμα. Η προσοχή σου μπορεί να διχαστεί και είναι καλύτερο να περιμένεις μια καλύτερη στιγμή για αυτοσυγκέντρωση. Ρέει μια υποστηρικτική ενέργεια γύρω σου που σχετίζεται κυρίως με τις σχέσεις και την αυτοέκφραση. Η καλλιέργεια των σχέσεων σου με τον σύντροφο είναι στο επίκεντρο.

Δίδυμοι
Βρίσκεις περισσότερη χαρά τώρα ή δημιουργείς ισορροπίες στην καθημερινή σου ζωή και τις ρουτίνες σου αυτές τις μέρες. Μπορεί να υπάρχουν μεικτά σήματα που πρέπει να αποκρυπτογραφίσεις σήμερα. Λίγη νευρικότητα ίσως δημιουργήσει η ατμόσφαιρα σήμερα. Μπορεί να προσπαθείς να αναλάβεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Κράτησε τα πράγματα χαλαρά και διατήρησε την αίσθηση του χιούμορ σου. Απόφυγε τη λήψη αποφάσεων μέχρι να γίνουν πιο σαφείς οι προτεραιότητες σου. Ωστόσο η υπομονή μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Καρκίνος
Η μέρα μπορεί να είναι λίγο χαοτική σε σημεία καθώς οι διελεύσεις προκαλούν κάποια ανησυχία. Έχεις την τάση να αναζητάς δημιουργικές διεξόδους ανακούφισης από την ένταση. Πρόσεξε τις μη πρακτικές επιλογές. Ευτυχώς η θετική ενέργεια φέρνει ζεστές επικοινωνίες και δημιουργική έκφραση. Είναι μια καλή στιγμή για να προσθέσεις ιδιαίτερες πινελιές που προάγουν ένα χόμπι ή μια δημιουργική εργασία. Μια ισχυρή έλξη ή ένα ενδιαφέρον μπορεί να σε παρακινήσει. Μπορεί να λάβεις θερμές απαντήσεις ή προσοχή από το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.


Λέων
Το να κάνεις το σπίτι σου πιο άνετο και αρμονικό μπορεί να είναι μια ικανοποιητική εστίαση αυτές τις μέρες, αν και οι μέρες αυτές σε αποσυντονίζουν λίγο. Θα μπορούσε η αισιοδοξία σου να σε παρασύρει και να αναλάβεις περισσότερα από ότι είναι εφικτό. Πρόσεξε τώρα την τάση σου για υπερβολές. Νιώθεις την εκτίμηση της οικογένειάς σου, αλλά και την εκτίμηση του ίδιου σου του εαυτού κι αυτό ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος
Είσαι ενθουσιώδης με τις αναζητήσεις και τις ιδέες σου. Πρόσεχε όμως μήπως αναλαμβάνεις περισσότερα από ότι αντέχεις και δεν τα απολαμβάνεις πλέον. Ευτυχώς μπορείς να το ανατρέψεις αυτό. Μόλις καταλάβεις το που να στρέψεις την προσοχή σου, μπορείς να νιώσεις ευχάριστα κίνητρα. Μέσα από τα λόγια και τις χειρονομίες σου είσαι σε εξαιρετική θέση να φέρεις αρμονία ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις σήμερα. Μπορείς να βρεις άνετο και φυσικό να προωθείς μια χαρούμενη, θετικά και προσανατολισμένη στην ανάπτυξη ατμόσφαιρα γύρω σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας σου και θέλεις να είσαι παραγωγική. Νιώθεις έτοιμη να συγκεντρωθείς και να υποστείς την κούραση που απαιτείται. Όσο περνούν οι ώρες ο ενθουσιασμός αυξάνεται, αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Μπορείς να επωφεληθείς από την πρόσθετη προσοχή και φροντίδα στην αντιμετώπιση ενός περίπλοκου προβλήματος, ιδιαίτερα όσον αφορά στα υπάρχοντα και τους πόρους σου. Η απαλλαγή από την ακαταστασία του μυαλού σου στα ερωτικά μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητική.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα διατηρώντας τη διάθεση σου στα ύψη. Είναι μια εποχή του σεληνιακού μήνα για να κρατήσεις λίγο χρόνο για αναψυχή και αυτοέκφραση. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις και να επιλέξεις όταν υπάρχουν πολλές επιλογές και υπάρχει η πιθανότητα να καταλήξεις να περιστρέφεσαι γύρω από τον εαυτό σου και να μην επιλέγεις τίποτα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου στα θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της ψυχής σου. Μικρές προκλητικές όψεις σήμερα μπορεί να σκορπίζουν την ενέργεια και την προσοχή σου. Λίγος συναισθηματικός χώρος έχει νόημα, καθώς μπορεί να νιώσεις περιορισμένη αν δεν έχεις πολλές επιλογές και μπορεί να σε κρατήσει σε κατάσταση αναποφασιστικότητας. Επιδίωξε να είσαι δίκαιη και να βασιστείς στην κοινή λογική σου. Μπορείς να αντλήσεις πράγματα από τις προηγούμενες εμπειρίες σου στα ερωτικά και να βελτιώσεις ή να οδηγηθείς σε καλύτερες επιλογές.

Αιγόκερος
Η Σελήνη διασχίζει τον ηλιακό 3ο οίκο σου και η περιέργεια σου είναι μεγάλη οδηγώντας σε, σε ενδιαφέρουσες επιλογές. Οι αλλαγές στη ρουτίνα μπορεί να εμφανιστούν έντονα και μπορεί να οφείλονται σε ανησυχία. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις στις παγίδες της αναβλητικότητας. Εάν βάλεις πάρα πολλές επιλογές στο τραπέζι τώρα μπορεί να καταλήξεις να περιστρέφεσαι γύρω από τον εαυτό σου και να μην πας πουθενά. Αφιερώνεις πολλή από την ενέργεια σου σε θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Υδροχόος
Η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε κακές επιλογές σήμερα. Υπάρχει μια τάση για υπερβολές κυρίως λόγω της καλής σου διάθεσης. Είναι εύκολο να υπερεκτιμήσεις κάποιον σε αυτό το πλαίσιο. Μόλις η εστίαση και η συγκέντρωση σου βελτιωθούν θα μπορέσεις να δείξεις περισσότερη αγάπη σε μια αναζήτηση. Κερδίζεις περισσότερη υποστήριξη για τους στόχους σου ή αναγνώριση για τις προσπάθειες σου. Ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, μια αναταραχή της ψυχής και της καρδιάς σου μπορεί να επιβαρύνουν λίγο τη διάθεση σου προς το βραδάκι.

Ιχθείς
Οι μικρές δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές μπορούν σήμερα να προκαλέσουν κάποια ανησυχία ή ερωτηματικά. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις μια κατάσταση που πιθανά αφορά στην ερωτική σου ζωή. Κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να διαταράξουν τις αλληλεπιδράσεις σου. Τα συναισθήματα ευημερίας ωστόσο πιθανά να σε κάνουν να αναγνωρίσεις ότι είσαι σε θέση να πιέσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο χωρίς να χάσεις κάτι σημαντικό στη διαδικασία.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σύντομη αλλά γεμάτη ένταση ήταν η κρίσιμη γενική συνέλευση του Εργοτέλη

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 05/06/2023 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics