Breaking News
21 Ιουνίου 2023

Η χώρα μας θα συμμετέχει με οκτώ συνολικά αθλητές στις τρεις κατηγορίες του θεσμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Εφήβων FIM


Στη Ρουμανία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Εφήβων FIM
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς
Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Μετά την επιτυχία του πρόσφατου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior Motocross FIM, η Infront Moto Racing είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι η μεγαλύτερη διοργάνωση νεανίδων της σεζόν θα μεταβεί στη Ρουμανία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Εφήβων 2023.
Μετά τους προκριματικούς αγώνες στο Bitci MXGP της Turkiye, πραγματοποιήθηκε ειδική συνέντευξη Τύπου στο κέντρο πολυμέσων στην πίστα Afyon όπου ο Πρόεδρος της FIM Jorge Viegas, η FIM Junior Motocross World Championship Manager Patricia Maskarova μαζί με τους διοργανωτές της εκδήλωσης Ciprian Popescu και Ο Adrian Raduta μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την εκδήλωση. Στη Ρουμανία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Εφήβων FIM. Jorge Viegas, Πρόεδρος της FIM: «Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα μοτοκρός μας, καθώς φυσικά στοιχηματίζουμε πραγματικά στους νεαρούς αναβάτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που μια χώρα όπως η Ρουμανία πιστεύει ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο γεγονός. Για μια διοργάνωση όπως αυτή, χρειαζόμαστε μια πολύ δυνατή διοργάνωση, αλλά ξέρω ότι η Ρουμανική Ομοσπονδία θα κάνει εξαιρετική δουλειά».

junior-motocross-world-romania-Στη-Ρουμανία-το-Παγκόσμιο-Πρωτάθλημα-Motocross-Εφήβων-FIM

FIM Junior Motocross World Championship Manager, Patricia Maskarova: «Μόλις είχαμε ένα πολύ επιτυχημένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοκρός FIM Junior στη Φινλανδία το περασμένο Σαββατοκύριακο, με 26 διαφορετικές χώρες και περισσότερους από 180 αναβάτες. Και φυσικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπογράψαμε με τους Ρουμάνους διοργανωτές για την επόμενη χρονιά καθώς μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι αυτό θα είναι ένα ακόμη σπουδαίο γεγονός για τους πιο γρήγορους νέους στον κόσμο!».
Το TCS Racing Park θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει τον διάσημο αγώνα junior, ο οποίος χτίστηκε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια λόγω του πάθους της οικογένειας Radutä και του Ciprian Popescu. Η πίστα βρίσκεται 50 χλμ βόρεια του Βουκουρεστίου, της πρωτεύουσας της Ρουμανίας και έχει γίνει κεντρικό σημείο του Ρουμανικού Πρωταθλήματος Motocross. Έχει φιλοξενήσει διάφορες διοργανώσεις Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross Sidecar και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross MX3 το 2003. Η ίδια η πίστα είναι μια πίστα hardpack που θα είναι το τέλειο σκηνικό για να φιλοξενήσει τους πιο γρήγορους νέους στον κόσμο.

Πίνακας Συμμετοχών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Εφήβων FIM– Ελληνική Εθνική Ομάδα
Στις αρχές Ιουλίου και συγκεκριμένα το 3ήμερο 7-8-9 Ιουλίου διεξάγεται στην Ρουμανία στην πίστα TCS Racing Park στην περιοχή Gorgota (περίπου 60χλμ απόσταση από το Βουκουρέστι) ο αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο JUNIOR για το έτος 2023. Ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται η Ολυμπιάδα του Παγκόσμιου Εφηβικού MOTOCROSS κι απευθύνεται σε αθλητές ηλικίας 10 έως 17 ετών. Μέσα από αυτόν διακρίνονται και ξεχωρίζουν αθλητές οι οποίοι μεγαλώνοντας θα στελεχώσουν τις ανώτερες κατηγορίες των παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

junior-motocross-world-romania-Στη-Ρουμανία-το-Παγκόσμιο-Πρωτάθλημα-Motocross-Εφήβων-FIM

Η χώρα μας θα συμμετέχει με οκτώ συνολικά αθλητές στις τρεις κατηγορίες του θεσμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Εφήβων FIM . Συγκεκριμένα η Εθνική μας ομάδα απαρτίζεται από τους παρακάτω αθλητές:

Κατηγορία MX65
1. 23 ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ KTM
2. 51 ΣΤΡΟΥΓΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥΔΡΑΣ YAMAHA
3. 228 ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΛΜΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ HUSQVARNA
Κατηγορία MX85
4. 124 ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ KTM
5. 125 ΚΟΥΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ YAMAHA
Κατηγορία MX125
6. 31 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΟ.Σ.Π. ΥΑΜΑΗΑ
7. 141 ΓΑΝΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟ.ΣΥ.Σ. ΥΑΜΑΗΑ
8. 177 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ FANTIC

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες που θα ακολουθήσουν για τους αθλητές μας αλλά και για τον αγώνα τον ίδιο.

 sportime.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 20/06/2023

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics