Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά την πρώτη ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» ήρθε η ώρα να… απολαύσουμε και τις «50 Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι», την ταινία που βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της Ε. Λ. Τζέιμς.

Η Ντακότα Τζόνσον και ο Τζέιμι Ντόρναν επιστρέφουν ως Αναστέιζια Στιλ και Κρίστιαν Γκρέι και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και η Αναστέιζια προειδοποιεί τον Κρίστιαν:

«Αυτή τη φορά, όχι κανόνες, όχι τιμωρίες, όχι άλλα μυστικά».

Φυσικά κάτι μας λέει ότι δεν θα την ακούσει!

Στο τρέιλερ ακούμε μια διασκευή του «CrazyInLove» της Beyoncé από τον Miguel, ενώ στην ταινία θα συμμετέχουν και οι Χιου Ντάνσι, Ρίτα Όρα και  Κιμ Μπέισιντζερ. Η τελεύταια μάλιστα θα είναι η γυναίκα που μύησε τον Γκρέι στον σαδομαζοχιστικό έρωτα…

Πάντως, η Universal προειδοποιεί ότι η νέα ταινία θα είναι «περισσότερο θρίλερ από την προηγούμενη»...  

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου 2017 λίγο πριν από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics