Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2016

16/09/2016
Κριός
Κορυφώνεται η επιρροή της τελευταίας έκλειψης της περιόδου, η οποία αυτή την εποχή φέρνει ένα χάος ψυχικό ή εξωτερικό, ενώ μπορεί να αυξάνει το θυμό και τον δογματισμό για θέματα πολιτικά, φιλοσοφικά, πνευματικά. Ταλαιπωρίες για το κλείσιμο θεμάτων, για νομικά ή σπουδές επίσης. Δηλώνει η έκλειψη αυτή ότι ολοκληρώνετε κάποιους κύκλους στη ζωή σας.


Ταύρος
16/09/2016
Ταύρος
Η έκλειψη Σελήνης προκαλεί αυτή την εποχή κάποια μπερδέματα ή εντάσεις ή ίντριγκες με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα – μια δύσκολη επιρροή, αν και το ζώδιό σας τη βιώνει πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλους. Ένα χάος σε σχέδιά δεν λείπει. Ωστόσο δηλώνει ότι είναι μια περίοδος που δικτυώνεστε.
Δίδυμοι
16/09/2016
Δίδυμοι
Αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σας η τελευταία έκλειψη της περιόδου, μια ακόμα επιρροή που σας δοκιμάζει, κυρίως στα επαγγελματικά ή με άτομα εξουσίας, ενώ δοκιμάζεται αυτή την εποχή και το κοινωνικό σας πρόσωπο. Βγάζει θυμό στην επιφάνεια, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις με το σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Αυξημένος εγωισμός.
Καρκίνος
16/09/2016
Καρκίνος
Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Σελήνης, η οποία αυτή την εποχή δίνει έμφαση αλλά και δυσκολίες σε θέματα εκπαίδευσης/σπουδών, νομικών, διδασκαλίας, συγγραφής, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Αίσθημα ματαιότητας. Η φιλοσοφία και στάση σας για τη ζωή πρέπει να αλλάξει. Προσέξτε τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς και με συναδέλφους.
Λέων
16/09/2016
Λέων
Ανακινεί παλιά θέματα, πάθη, μυστικά, θυμούς, απωθημένα αυτή η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ανακινεί και θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών, εφορίας, συντάξεων, διατροφής κλπ – μια δύσκολη επιρροή. Επίσης προσέξτε τις ίντριγκες, αλλά και τις εντάσεις στα ερωτικά και με τα παιδιά αυτή την εποχή. Πάρτε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων.

Παρθένος
16/09/2016
Παρθένος
Βγάζει αρκετό θυμό στην επιφάνεια η έκλειψη Σελήνης, η οποία αυτή την εποχή σάς φέρνει σε σύγκρουση με το σύντροφο, τους συνεργάτες, με καλούς φίλους ή με την οικογένεια. Προσέξτε ιδιαίτερα τον εγωισμό σας. Δύσκολες οι ισορροπίες – πρέπει να βρεθούν νέες. Μια έκλειψη η οποία σηματοδοτεί μια εποχή κρίσεων σε σχέσεις και συνεργασίες.
Ζυγός
2316/09/2016
Ζυγός
Ένα χάος στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητά σας μπορεί να προκαλεί αυτή την εποχή η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται τώρα, ενώ πρέπει να γίνουν προσαρμογές, τόσο στον τρόπο που δουλεύετε, όσο και στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Επίσης προσαρμογές ίσως πρέπει να γίνουν και σε διατροφή/υγεία. Εριστική η επικοινωνία, δεν λείπει και η κριτική.

Σκορπιός
16/09/2016
Σκορπιός
Κυρίως τον ερωτικό τομέα αλλά και θέματα παιδιών επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μπορεί αυτή την εποχή να υπάρχουν κάποιες κρίσεις ή απογοητεύσεις εκεί. Επίσης επηρεάζει θέματα δημιουργικών κι επιχειρηματικών project – δεν λείπει ένα χάος. Η δύσκολη όψη της με τον Άρη προκαλεί και άγχη οικονομικά.
Τοξότης
16/09/2016
Τοξότης
Είναι δύσκολη και αυτή η έκλειψη για το ζώδιό σας, καθώς ενεργοποιεί τον εύφλεκτο Άρη που διατρέχει το ζώδιό σας, και προκαλεί αρκετές εντάσεις αυτή την εποχή, αλλά και κρίσεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Πιθανόν να προκύπτουν θέματα απ' το παρελθόν. Συναισθηματική αστάθεια. Προσέξτε ιδιαίτερα τον εγωισμό και τα νεύρα σας.
Αιγόκερως
16/09/2016
Αιγόκερως
Η τελευταία έκλειψη της περιόδου είναι σεληνιακή και κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που κυρίως προκαλεί κρίσεις και χάος σε επικοινωνία και μετακινήσεις αυτή την εποχή. Κρίσεις και με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Πιθανά παρασκήνια. Ο τρόπος που μιλάτε, γράφετε και σκέφτεστε πρέπει να αλλάξει. Έμφαση και κάποιες δυσκολίες σε μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις.
Υδροχόος
16/09/2016
Υδροχόος
Τα οικονομικά σας κυρίως αλλά και το αίσθημα ασφάλειας επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι μια εποχή ασταθής, ίσως υπάρχουν προβλήματα σε πληρωμές, συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές. Ταυτόχρονα, υπάρχει και μια κρίση αξιών και αυτοεκτίμησης. Πιθανές εντάσεις με φίλους και γνωστούς, ή μέσα σε ομάδες.
Ιχθύες
16/09/2016
Ιχθύες
Στο ζώδιό σας γίνεται αυτή η δύσκολη έκλειψη Σελήνης, η οποία σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικών προσωπικών κρίσεων και αποφάσεων. Η ζωή σας πρέπει να πάρει νέα κατεύθυνση και να προχωρήσετε σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Η εμπλοκή του Άρη στην επιρροή της έκλειψης, δείχνει ότι υπάρχουν σημαντικές συγκρούσεις, εγωισμός κι εκνευρισμός.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics