Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2016

17/09/2016
Κριός
Ο απρόβλεπτος Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει δύο όψεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Απ' τη μία το τρίγωνό του με τον Άρη σάς κάνει πολύ ενεργητικούς κι επινοητικούς και παίρνετε γρήγορες πρωτοβουλίες αυτές τις μέρες. Απ' την άλλη, η αντίθεση με την Αφροδίτη προκαλεί απότομους αποχωρισμούς ή αντιδράσεις στις σχέσεις, αλλά και έκτακτα έξοδα.


Ταύρος
17/09/2016
Ταύρος
Δύο όψεις κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το θετικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού ωθεί σε γρήγορη εξέλιξη κάποια οικονομικά θέματα ή επενδύσεις, αλλά και το κλείσιμο ζητημάτων. Νιώθετε μεγαλύτερο έλεγχο πρακτικό και ψυχολογικό, αλλά και απελευθέρωση. Η αντίθεση όμως Αφροδίτης-Ουρανού κόβει απότομα κάποιους -εργασιακούς κυρίως- δεσμούς, και προκαλεί αστάθεια εργασιακή.
Δίδυμοι
17/09/2016
Δίδυμοι
Το καλό τρίγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωθεί αυτές τις μέρες σε γρήγορη εξέλιξη σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση. Παίρνετε καίριες πρωτοβουλίες. Απ' την άλλη, η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει και μια κυκλοθυμία αισθηματική ή αναποφασιστικότητα, αλλά και αστάθεια ή απρόβλεπτες εξελίξεις σε ορισμένες φιλίες.
Καρκίνος
17/09/2016
Καρκίνος
Πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες ωθεί σε γρήγορες εξελίξεις, σε νέα πράγματα, και η επαγγελματική σας ζωή ανανεώνεται. Η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού όμως κόβει απότομα κάποιες σχέσεις και προκαλεί αρκετή κυκλοθυμία συναισθηματική. Απρόοπτα έξοδα.
Λέων
17/09/2016
Λέων
Σας ενεργοποιεί και σας ωθεί σε γρήγορες και έξυπνες δράσεις και πρωτοβουλίες αυτές τις μέρες η θετική όψη Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πετυχημένες κινήσεις σε ερωτικά, με τα παιδιά, σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project, και σε κάποια ανοίγματα. Όμως υπάρχει και απότομη απομάκρυνση από ορισμένα άτομα, κυρίως από συγγενείς ή συμμαθητές.
Παρθένος
17/09/2016
Παρθένος
Το θετικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, τονώνει και ξεμπλοκάρει αυτές τις μέρες την ψυχολογία σας, ενώ ωθεί σε γρήγορες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικονομικών. Βέβαια ταυτόχρονα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει έκτακτα οικονομικά θέματα κι έξοδα, όπως επίσης και μια απομάκρυνση στις σχέσεις. Διακοπή δεσμών λόγω διαφοράς αξιών.
Ζυγός
17/09/2016
Ζυγός
Καλές μέρες για συμφωνίες, γνωριμίες και νέες συνεργασίες, με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού να φέρνει γρήγορες εξελίξεις. Ταυτόχρονα, βοηθά γενικά την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται και η δύσκολη όψη της Αφροδίτης απ' το ζώδιό σας με τον Ουρανό, η οποία φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες, ακόμα και χωρισμούς.
Σκορπιός
17/09/2016
Σκορπιός
Οικονομικά κι εργασιακά θέματα προχωρούν γρήγορα αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο – πάρτε πρωτοβουλίες, κάντε καινούργια πράγματα. Ταυτόχρονα κορυφώνεται και η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία φέρνει παρασκήνια και απότομους χωρισμούς ή τελειώματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξαφνικές αλλαγές προγράμματος.
Τοξότης
17/09/2016
Τοξότης
Ο Άρης απ' το ζώδιό σας κορυφώνει θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες σάς ωθεί σε πετυχημένες και έξυπνες δράσεις και πρωτοβουλίες, σε θέματα ερωτικά, προσωπικά, επιχειρηματικά ή άλλα, ενώ τονώνει κι ανανεώνει τις δυνάμεις σας – αρκετή ζωτικότητα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού όμως φέρνει κάποιες απομακρύνσεις σε φιλίες ή στα αισθηματικά.
Αιγόκερως
17/09/2016
Αιγόκερως
Μπορείτε γρήγορα κι αποτελεσματικά να προχωρήσετε στο κλείσιμο κάποιων κύκλων ή θεμάτων, με το θετικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να φέρνει και καλές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Παράλληλα, τονώνει την ψυχολογία σας. Όμως είναι και μέρες με κάποιους απότομους χωρισμούς ή με αψυχολόγητες συμπεριφορές στις σχέσεις. Έκτακτα έξοδα.
Υδροχόος
17/09/2016
Υδροχόος
Επικοινωνία, μετακινήσεις, δικτύωση, επαφές, συζητήσεις, σχέδια, βοηθιούνται και προχωρούν γρήγορα αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι φίλοι ενθαρρύνουν. Δραστηριοποίηση σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα. Όμως είναι και μέρες με πιθανές απομακρύνσεις από ορισμένα άτομα, κυρίως από συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους.
Ιχθύες
17/09/2016
Ιχθύες
Θετικές και δραστήριες μέρες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, με την ευνοϊκή όψη Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να ευνοεί τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες. Ταυτόχρονα κορυφώνεται η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία φέρνει αστάθεια οικονομική και συναισθηματική, ίσως και ερωτικές απομακρύνσεις. Προσοχή σε απρογραμμάτιστα έξοδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics