Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2016

20/09/2016
Κριός
Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ αλλά θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας, καθώς φέρνει σημαντικές επαφές και συμφωνίες, ενώ άτομα επιρροής λειτουργούν ευεργετικά προς εσάς.

Γενικά η μοίρα σάς βοηθά τώρα επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Καλές επαφές και για θέματα υγείας.

Ταύρος
20/09/2016
Ταύρος
Πολύ ενισχυτική η επίμονη όψη Ερμή-Πλούτωνα που μέσα σε λίγες μέρες θα σχηματιστεί δυο φορές, η οποία κάνει το λόγο σας να έχει επιρροή και το νου σας να είναι πιο δυνατός και διερευνητικός. Ταυτόχρονα, κάνει την επικοινωνία πιο βαθιά και ουσιαστική στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Ενίσχυση και σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών.
Δίδυμοι
20/09/2016
Δίδυμοι
Το καλό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ αλλά θα λειτουργεί για αρκετές μέρες, ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών, κι έτσι είναι καλές μέρες για συμφωνίες. Τυχόν συμβόλαια και μετακομίσεις, καλύτερα να γίνουν αφού ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία, δηλαδή μετά τις 22/9. Παράλληλα δυναμώνει την ψυχολογία σας αυτή η όψη.
Καρκίνος
20/09/2016
Καρκίνος
Φέρνει ευεργετικούς ανθρώπους στη ζωή σας η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται τώρα και θα συνεχίσει να λειτουργεί για αρκετές μέρες. Άτομα με επιρροή σάς ευνοούν – σημαντικοί συνεργάτες, φίλοι, έρωτες. Καλή όψη για συμφωνίες, όμως προτιμήστε αυτές να γίνουν μετά τις 22/9 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής.

Λέων
20/09/2016
Λέων
Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η επίμονη όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα αλλά που θα ξανασχηματιστεί σε λίγες μέρες, μια επιρροή που τονώνει τα έσοδα, γίνονται σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ αποκτάτε περισσότερη δύναμη στον εργασιακό χώρο. Ευεργετική και για την υγεία – θετικές προσαρμογές σε διατροφή και συνήθειες.
Παρθένος
20/09/2016
Παρθένος
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει πολύ καλή όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες δυναμώνει το νου και την επικοινωνιακή σας επιρροή, ενώ κάνει πιο ουσιαστική την επικοινωνία στα ερωτικά, με τα παιδιά και γενικά με το περιβάλλον σας. Αυξημένη δημιουργικότητα, σημαντικές ιδέες. Θα σχηματιστεί ξανά η όψη αυτή σε λίγες μέρες.

Ζυγός
2320/09/2016
Ζυγός
Δυναμώνει την ψυχολογία σας η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα αλλά θα λειτουργεί για αρκετές μέρες, ενώ βοηθά και σε πρακτικά ζητήματα, κυρίως στο κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων, αλλά και στο προχώρημα ζητημάτων ακινήτων. Η οικογένεια φαίνεται να είναι υποστηρικτική – καλύτερη επικοινωνία. Βαθύτερη σκέψη, συνειδητοποιήσεις,.
Σκορπιός
20/09/2016
Σκορπιός
Αναζητάτε ανθρώπους με τους οποίους να επικοινωνείτε βαθύτερα και χωρίς πολλά λόγια, και αυτές τις μέρες τούς βρίσκετε, με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα να σας φέρνει σε επαφή με άτομα με τις ίδιες ιδέες. Μια όψη ευνοϊκή για συμφωνίες, για δικτύωση και για συμμετοχή σε ομάδες, κόμματα και συλλόγους.
Τοξότης
20/09/2016
Τοξότης
Γόνιμη για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η επίμονη όψη Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται τώρα αλλά που θα συνεχίσει να λειτουργεί για μερικές μέρες, μια επιρροή που βοηθά να γίνουν σημαντικές κι επιτυχημένες επαφές και συζητήσεις. Τελικές συμφωνίες καλύτερα να τοποθετηθούν για μετά τις 22/9 που θα επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία.
Αιγόκερως
20/09/2016
Αιγόκερως
Άμεσα ευνοεί το ζώδιό σας η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα αλλά θα ξανασχηματιστεί με ακρίβεια σε μερικές μέρες. Έτσι γίνονται τώρα πολύ καλές επαφές και συζητήσεις, συναντάτε ανθρώπους με τις ίδιες ιδεολογίες, ενώ εύνοια υπάρχει σε σπουδές, νομικά, ταξίδια, προσωπικούς στόχους. Βαθύτερη επικοινωνία. Ο λόγος σας έχει επιρροή.
Υδροχόος
20/09/2016
Υδροχόος
Παίρνετε τον έλεγχο πολλών πραγμάτων αυτές τις μέρες με την επίμονη όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα αλλά που θα ξανασχηματιστεί σε λίγες μέρες, κι έτσι τακτοποιείτε ή προχωρείτε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ, ή κλείνετε κάποια ζητήματα και κύκλους. Μια επιρροή που προσφέρει και μεγαλύτερο ψυχικό έλεγχο και συνειδητοποιήσεις.
Ιχθύες
20/09/2016
Ιχθύες
Ευεργετική για την κοινωνική σας ζωή, για τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις φιλίες και τη δικτύωση είναι η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, μια επιρροή που αυτές τις μέρες σάς συνδέει με ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες και στόχους, ενώ γνωρίζετε και άτομα με επιρροή. Σχέδια, συνεργασίες, έρωτες προχωρούν και η επικοινωνία βαθαίνει.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics