Breaking News
24 Σεπτεμβρίου 2016

Κριός
Η Σελήνη απ' το σπιτικό ζώδιο του Καρκίνου το Σάββατο βγάζει τον σπιτόγατο εαυτό σας στην επιφάνεια – καλή μέρα για να καλέσετε φίλους για φαγητό.

Η Κυριακή όμως θα είναι πιο εξωστρεφής, απ' το μεσημέρι και μετά, όπου θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να παίξετε, να φλερτάρετε, να κάνετε σπορ και χόμπι.
Ταύρος
24/09/2016
Ταύρος
Επικοινωνιακά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, όπου το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, αρκετή κουβεντούλα, αλλά και για ταξιδάκια. Διάβασμα επίσης, ή γράψιμο και πληροφόρηση. Η Κυριακή θα δώσει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια – καλή μέρα για να φροντίσετε το χώρο σας και τους δικούς σας.

Δίδυμοι
24/09/2016
Δίδυμοι
Ευκαιρία για ψώνια θα δώσει το Σάββατο, αλλά και για να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη φύση, τις αισθήσεις, τη μουσική – πιο ήρεμη μέρα. Η Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο ζωηρή, και η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για συναντήσεις, βόλτες, ταξιδάκια και άφθονη κουβεντούλα. Πιθανά και μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο.
Καρκίνος
24/09/2016
Καρκίνος
Δραστήρια ξεκινά το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη το Σάββατο θα διατρέχει το ζώδιό σας και θα είναι μια μέρα με πρωτοβουλίες, ξεκινήματα και αποφάσεις, ενώ θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Καλή μέρα για άθληση. Η Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο ήρεμη αλλά και απολαυστική, με καλό φαγητό και ωραία παρέα.
Λέων
24/09/2016
Λέων
Πιθανόν να βγει μια τάση για απόσυρση και φυγή το Σάββατο, ενώ μπορεί να έχετε ανάγκη να κοιμηθείτε περισσότερο. Καλή μέρα για διαλογισμό, τέχνη, φιλανθρωπία. Την Κυριακή όμως που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας, θα ανακτήσετε την εξωστρέφειά σας απ' το μεσημέρι και μετά, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι δραστήρια και με πρωτοβουλίες.
Παρθένος
24/09/2016
Παρθένος
Αφιερωμένο στις φιλίες σας το Σάββατο και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα. Ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Η Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο εσωστρεφής για το ζώδιό σας, αλλά θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε περισσότερο.
Ζυγός
24/09/2016
Ζυγός
Έμφαση στην κοινωνική κι επαγγελματική σας ανάδειξη και προβολή δίνει η Σελήνη το Σάββατο. Πιθανές περισσότερες υποχρεώσεις. Καλή μέρα για οργάνωση της ζωής σας. Η Κυριακή θα είναι κοινωνική, ίσως πάρετε μέρος σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς – μέρα δικτύωσης κι ενασχόλησης επίσης με το ίντερνετ.

Σκορπιός
2124/09/2016
Σκορπιός
Αισιόδοξα και άνετα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με πιθανές εκδρομές και ευχάριστες περιπέτειες το Σάββατο, ενώ άλλοι μπορεί να ασχοληθείτε με διάβασμα και συγγραφή. Την Κυριακή είναι πιθανό να παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις απ' το μεσημέρι και μετά, ενώ θα είναι μια μέρα που θα φανείτε περισσότερο δημοσίως και χρειάζεται μια σοβαρότητα.
Τοξότης
24/09/2016
Τοξότης
Ξεκινά με κάποια εσωστρέφεια το Σαββατοκύριακο – το Σάββατο είναι μέρα ψυχανάλυσης και έρευνας. Ενασχόληση επίσης με οικονομικά θέματα. Προσέξτε τις ίντριγκες. Η Κυριακή θα είναι πιο εξωστρεφής και ανέμελη, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για ταξίδια και ωραίες περιπέτειες, όπως επίσης και για διάβασμα, διδασκαλία, συγγραφή, ενασχόληση με πολιτική και φιλοσοφία.
Αιγόκερως
24/09/2016
Αιγόκερως
Ωραία κοινωνική ζωή το Σάββατο, με ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Η Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά είναι πιθανό να σας βάλει σε διάθεση για ψυχανάλυση – ίσως γίνουν κάποιες εσωτερικές αλλά και εξωτερικές καθάρσεις.
Υδροχόος
24/09/2016
Υδροχόος
Δουλειά και χαρά το Σάββατο, μια μέρα παραγωγική, στην οποία θα έχετε την όρεξη και την ευκαιρία να τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες του νοικοκυριού και της ζωής σας γενικά. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Η Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά θα είναι κοινωνική, και η υπόλοιπη μέρα θα έχει συναντήσεις και γνωριμίες – έμφαση στις σχέσεις.
Ιχθύες
24/09/2016
Ιχθύες
Ευχάριστα και ανέμελα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, και ειδικά το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για παιχνίδι, φλερτ, σπορ, εκδρομές, διασκέδαση και χαρούμενες δραστηριότητες. Ενασχόληση με τα παιδιά. Η Κυριακή θα δώσει έμφαση σε θέματα καθαριότητας και νοικοκυριού – καλή μέρα για τακτοποίηση. Ενασχόληση με διατροφή, υγεία, αλλά και με τα κατοικίδια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics