Breaking News
04 Οκτωβρίου 2016

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πάλης, Γιώργο Πιλίδη και τον Ολυμπιονίκη, προπονητή του, Αμιράν Καρντάνοφ, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. 

Ο υφυπουργός συνεχάρη το «χρυσό» παιδί της ελληνικής Πάλης, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Ο κ.Κοντονής, άκουσε με προσοχή τον Πιλίδη και υποσχέθηκε πως η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό του. Ο υφυπουργός φάνηκε απόλυτα ενήμερος για τις επιτυχίες του νεαρού και τον συμβούλευσε να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο σχολείο, καθώς ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος αθλητής είναι ή θα γίνει, το σχολείο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός νέου ανθρώπου, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Πιλίδης, μαζί με τον προπονητή του Αμιράν Καρντάνοφ προσκάλεσαν τον Σταύρο Κοντονή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων που θα γίνει του χρόνου στην Αθήνα, όπου ο 16χρονος αθλητής, ευελπιστεί να κάνει το «τρία στα τρία» και να ανέβει για τρίτη διαδοχική χρονιά στο βάθρο ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics