Breaking News
10 Νοεμβρίου 2016

 

Σχετική βελτίωση θα παρουσιάσει από την Πέμπτη ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Έτσι, θα παραμείνει άστατος στις περισσότερες περιοχές, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Τοπικές βροχές αναμένονται και την Παρασκευή και το Σάββατο στα δυτικά, στα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με σποραδικές καταιγίδες και πάλι στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση ως 6 και πιθανώς τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και η θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με πιθανότητα βροχής, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, άστατος με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 10 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ισχυροί δυτικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανή βροχή στη δυτική Κρήτη, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 16 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα άστατος καιρός με παροδικές βροχές. Ο υδράργυρος από 11 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics