Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2019

Δεν έχουν τέλος οι καταστροφές στην Κρήτη από το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει το νησί.

 

Η γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό, κατέρρευσε το μεσημέρι τις Δευτέρας, παρά της προσπάθειες που είχαν γίνει για εκτροπή του ποταμού και στήριξη των θεμελίων της.

Η κυκλοφορία στην γέφυρα είχε διακοπεί, ωστόσο την Κυριακή «άνοιξε» και πάλι, εξαιτίας της μεγάλης κατολίσθησης στο Φουρνέ, προκειμένου να διευκολύνεται η διέλευση οχημάτων.

Το πρωί της Δευτέρας, κατέρρευσε τμήμα λίγο πριν την είσοδο στην γέφυρα και λίγες ώρες αργότερα, η ιστορική γέφυρα έπεσε.

Η στιγμή της κατάρρευσης μεταδόθηκε ζωντανά από την Νέα Τηλεόραση, αφού συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού βρισκόταν στο σημείο και έδινε τα τελευταία νέα από το σημείο σε απευθείας μετάδοση.
creta24.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics