Breaking News
02 Ιουλίου 2019

Mία μητέρα στην Κολομβία με αστραπιαία κίνηση που θα ζήλευε και ο Γιουσέιν Μπολτ, έσωσε το αγοράκι της που ήταν έτοιμο και μισοκρεμασμένο να βρεθεί στο κενό από τον 4ο όροφο.

 


Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα με το αγοράκι να βγαίνουν από το ασανσέρ και η γυναίκα μιλά στο τηλέφωνο. Ενώ περιμένει να της ανοίξει κάποιος την πόρτα, ο μικρός ξεφεύγει της προσοχής της και πηγαίνει κατευθείαν στα κάγκελα. Στην προσπάθειά του να στηριχθεί, χάνει την ισορροπία του και ετοιμάζεται να φύγει στο κενό, από τον τέταρτο όροφο.

Η μητέρα, σκύβει και πιάνει τον μικρό από το πόδι του, σώζωντάς τον την τελευταία στιγμή.Ο άνδρας που βρισκόταν μαζί τους στον όροφο, κατεβαίνει προς τα κάτω νομίζοντας πως έπεσε το παιδί, ενώ άμεσα τρέχουν προς το μέρος της εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτίριο, βοηθώντας την να τραβήξει πάνω το παιδάκι που σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα.
Ενα παρεμφερές περιστατικό είχε γίνει με ένα κοριτσάκι στην Ταϊλάνδη, που έπεσε στο κενό από τον 11 όροφο ενός κτιρίου, ενώ υπνοβατούσε. Η μικρή, γλίτωσε άγνωστο πως, με σπασμένο χέρι κι ένα πόδι.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics