Breaking News
05 Ιανουαρίου 2020

Νέα, πολύ σημαντική επιδείνωση του καιρού περιμένουμε αύριο Κυριακή και ανήμερα των Φώτων με χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, τους θυελλώδεις ανέμους, που θα φτάσουν στο Αιγαίο ακόμα και τα 10 μποφόρ, τις ισχυρές βροχές κυρίως σε Αιγαίο και Κρήτη και τις αξιόλογες χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

 

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά. Ίσως χιονίσει για λίγο ασθενώς και σε πιο χαμηλά υψόμετρα. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και λίγες χιονοπτώσεις κυρίως στα γύρω ορεινά και τα ημιορεινά και το θερμόμετρο από 1 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες στο Ιόνιο και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου, η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, στη συνέχεια και στα ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία βροχές και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις, βαθμιαία βροχές και χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι δυτικοί 6 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες και χιονόνερο στα βόρεια, άνεμοι βορειοανατολικοί στα βόρεια 7 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά, τα ημιορεινά, από το βράδυ και σε περιοχές με πιο χαμηλό υψόμετρο . Ο υδράργυρος από -2 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και χιονοπτώσεις στα ορεινά, από το βράδυ και στα ημιορεινά, τη νύχτα και σε περιοχές με πιο χαμηλό υψόμετρο, άνεμοι βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics