Breaking News
06 Ιανουαρίου 2020

Έντονη κακοκαιρία επικρατεί στη χώρα μας με βοριάδες 10 με 11 μποφόρ και ισχυρές βροχές στο Αιγαίο, χαμηλές θερμοκρασίες τοπικά και πυκνές χιονοπτώσεις στην ανατολική και νότια χώρα, όχι μόνο στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε περιοχές πεδινές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Με τις ίδιες καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει και η Τρίτη, από το μεσημέρι όμως και μετά τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σχετική εξασθένηση. 

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα , ανήμερα των Θεοφανείων: 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με χιονοπτώσεις κυρίως σε πεδινές περιοχές της Θράκης. Η θερμοκρασία από μείον 7 έως 6 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη, κρύος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από μειον 1 έως 6 βαθμούς.

 Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία από μείον 6 έως 12 βαθμούς. 

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις. 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, και τα ημιορεινά, πιθανώς πρόσκαιρα και σε περιοχές με πιο χαμηλό υψόμετρο. Ο υδράργυρος από μείον 3 έως 10 βαθμούς. 

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και η θερμοκρασία έως 8 βαθμούς. 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Κρήτης. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 9 με 10 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 10 βαθμούς. 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες και χιονόνερο στα βόρεια, άνεμοι βόρειοι 9 με 10 και ριπές 11 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά, τα ημιορεινά και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Ο υδράργυρος από μειον 5 έως 8 βαθμούς. 

Στην Αττική,  νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, και τα ημιορεινά αλλά κατά διαστήματα και σε χαμηλά υψόμετρα,  άνεμοι βόρειοι 8 με 9 και στα ανατολικά 10 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics