Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2020

Καθαρά χειμωνιάτικος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη σε όλη τη χώρα με χαμηλές θερμοκρασίες, πολύ ισχυρούς βοριάδες αλλά και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Πάντως τα φαινόμενα μες την ημέρα θα παρουσιάσουν εξασθένηση και την Παρασκευή θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές. Όπως φαίνεται όμως, το κρύο και ο πολύ ισχυρός παγετός τοπικά θα επιμείνουν τουλάχιστον έως το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με χιονόνερο ή τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από μείον 8 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα για χιονόνερο ή χιόνι νωρίς το πρωί και το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 4 έως 13 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 5 έως 12 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές και η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι σταδιακά βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 12 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες και στα βόρεια χιονόνερο. άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά και τα ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Ο υδράργυρος από μείον 7 έως 9 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά. Για λίγο είναι πιθανό να χιονίσει ασθενώς και σε πιο χαμηλά υψόμετρα. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics