Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2020

Χειμωνιάτικος θα παραμείνει ο καιρός με κρύο, βοριάδες και λίγες ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις. Την Κυριακή όμως θα έχουμε περισσότερη ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Με περαιτέρω άνοδο και υποχώρηση του παγετού θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

 

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά με πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θράκη. Η θερμοκρασία από μείον 12 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στα Κύθηρα γενικά ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 4 έως 11 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με ασθενείς βροχές το πρωί ή χιονόνερο στα βόρεια. άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και στα βόρεια 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και τα ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 9 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις αυξημένες με πιθανότητα για λίγες βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά,. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics