Breaking News
03 Μαρτίου 2020

Καλός γενικά θα είναι ο καιρός την Τρίτη με αραιές νεφώσεις, ανεβασμένες θερμοκρασίες και νοτιάδες έως 7 μποφόρ.

Από το βράδυ όμως και τα δυτικά θα ξεκινήσουν βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές, οι οποίες την Τετάρτη θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα. Παράλληλα οι νοτιάδες θα ενισχυθούν σημαντικά, στα 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει λίγο. Οι χιονοπτώσεις πάντως θα περιοριστούν ψηλά στα βουνά.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 8 έως 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως από το βράδυ, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αραιές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 6 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 και σταδιακά τοπικά 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 5 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι νότιοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics