Breaking News
14 Μαρτίου 2020

Στην Κίνα δημιούργησαν μια στολή – ασπίδα η οποία θα μπορούσε όπως λέενε να προστατέψει τους ανθρώπους από την εξάπλωση του κορονοϊού.

 

Δημιουργός είναι ο Κινέζος σχεδιαστής Sun Dayong και όπως αναφέρει το Business Insider, η στολή ονομάζεται «Be a Batman» και είναι εμπνευσμένη από τις νυχτερίδες.

Η «ασπίδα» που κατασκεύασε ο σχεδιαστής Sun Dayong, φοριέται σαν σακίδιο στους ώμους και από την πίσω πλευρά μοιάζει με φτερά νυχτερίδας.

Πρόκειται για ένα «κέλυφος» που τυλίγεται γύρω από όποιον τη φοράει και τον απομονώνει από τον κόσμο καθώς περιορίζει τις στενές επαφές επομένως και την μεταφορά σταγονιδίων που είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση του ιού.

«Η συσκευή είναι πτυσσόμενη, έτοιμη να ανοίξει αυτόματα όταν πρέπει να έρθουμε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Επίσης μοιάζει πολύ με τα φτερά νυχτερίδας» δηλώνει ο σχεδιαστής.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει στον λογαριασμό της στο Instagram η εταιρεία, οι υπεριώδεις ακτίνες στην επιφάνεια της συσκευής μπορούν να αποστειρώσουν την πλαστική επιφάνεια καθώς και το περιβάλλον, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην εξόντωση του κορονοϊού.
sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics